Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirim başvurusunda raporun aslını istiyorlar!?
fotokopisini çektirip noterden onaylatığınızı kabul etmeleri lazım, birde raporu aldığınız hastaneden başhekim onaylı aslı gibidir i de kabul etmeleri lazım.
bende aldığım hastaneden onaylı fotokopisi vardı kabul ettiler sorun çıkmadı.
Arkadaşlar 7 eylülde istihdam raporu için yeniden heyete girdim. Yeni rapor aldım. Eski olan 2014 tarihli süresiz ağır engelli raporum duruyor. Gerçi şimdiki ile eski rapor arasındaki fark kullanım amaçları ve fotoğraf değişik. Yoksa oran falan aynı. Diyorum ki eski raporun aslını versem nasıl olur... Yoksa @yildiraypasha525 arkadaşımızın sunduğu fikir aklımda vardı onu uygulamayı düşünüyorum
Arkadaşlar ben ağustos ayında vergi dairesine gittim bana aslı gibidir varsa olur dediler bende noterden onaylattim onu verdim ankaraya gitti haber bekliyorum
Hem aslını hem fotokopisini verdim. Ama aslı gibidir onaylı birkaç tane hazırladım. Renkli fotokopi de çektim. Olmadı hastaneye gider yeni bir nusha isterim