Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim başvurusunun hangi aşamada olduğunu nasıl takip ederim?

yaseminonder58

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba vergi indirimi için başvurdm gün itibariyle açıklama kısmında büyük mükelleflere gönderildi başvuru durumuda diğer olarak yazılmış. Bunu tam olarak anlamı nedir acaba ?

Başvurunuz henüz yeni, raporunuz hastane tarafından büyük mükellefler vergi dairesine gönderilmiş sanırım.
Daha bunun Ankara maliye merkez sağlık kurulu aşaması var, sıra beklemesi, incelemesi, vergi dairesine dönmesi oradan işyerinize gelmesi vs aşamalar ortalama 3 ay sürer.

Şöyle söyleyeyim önce rapor bakanlığa gönderildi yanıt bekleniyor yazıyordu 23.06.2015 den beri sonra bügun o söylediğim yazılar geldi yinede dediğiniz aşamalardan mı geçicem ben kendim verdim vergi dairesine direk hastane yollamadı

Ben raporda bi eksiklik buldukları izlenimine kapıldım.
Bende aynı vergi dairesinden aldım vergi indirimini.

Yukarıda yazdığım durum yeni başvuru için geçerli.
Sizinki maliyeye gitti de sonuçlanmadan tekrar vergi dairesine gönderiliyorsa farklı bir durum var demektir.
Eyüp arkadaşın dediği gibi raporda bir eksiklik tesbit edilmiş ve bu sebeple geri gönderilmiş de olabilir kesin bir şey söylemek mümkün değil.

Üst Alt