Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim belgem kayıp, vergi dairesi de bulamıyor!?

sacar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar,

2008 de aldığım BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİNE gelen vergi indirimi yazımın aslını kaybettim kopyası mevcut, sgk ya telefonda danıştım bana vergi dairesinden biz istiyoruz bilgisi verdiler,
vatan caddesindeki vergi dairesine konu hakkında başvurdum fakat kaydıma rastlayamadılar
bana iki adet form verdiler İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINA başlıklı birincisi işverene ait çalıştığıma ve vergi indiriminden yararlanmak istediğime dair ikincisi ise benim doldurmam gereken vergi indiriminden yararlanmak istiyorum formu,
insan kaynaklarına danıştım bana sgk emeklilik başvurunu yapınca onlar temin ederler dedi

kafam çok karıştı konu hakkında tecrübe eden siz değerli forum sakinlerinin desteğini rica ederim.

Bastan vergi indirimine basvurmani istemisler 2013 sonrasi engelli raporun yoksa hastaneye sevk edicekler sanirim tekrar

raporum 2008 tarihli ama sürekli ibaresi mevcut birde vergi dairesinden sadece formları doldurup nüfus cüzdanı ve bir resim istemişler

sacar,
O verdikleri belgeleri doldurup verme arkadaşım yerinde olsam valiliğe,Bimer ve Maliye Bakanlığına bir dilekçe yazarım şöyle bir dilekçe olabilir. (ilgili vergi dairesi vergi indirim belgemi kayıp etmiştir emekli olmamın zamanı uzamıştır bu bana maddi ve manevi kayıp vermiştir. İlgili personeller hakkında gerekli işlemlerin yapılması hususunda; ) elindeki vergi indirim belgesinin de bir fotokopisini çekip dilekçeme eklerim.
Yeni vergi indirimi müracaatı yapacaksın sakın yapma zaten mevcut bir vergi indirim hakkın var. Yapacak olduğun müracaat ya onaylanmaz ise ne yapacaksın?

Notunu düşüp yollarlar ne yap et bul raporu[

Üst Alt