Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim belgemi işyerine vermesem ileride emekliliğimde sorun olur mu?

Cesh_06

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaslar bir kurumda KADROLU GUVENLİK GOREVLİSİYİM %67 surekli raporumu maliye %55 surekli olarak dusurmus vergi indirim yazisini postacidan ben teslim aldim %55 oranima gore emekliligime 4 sene var
Guvenlik gorevlisi oldugum icin raporumu teslim edemiyorum cunku isten cikarirlar diye tereddutteyim
4 sene sonra raporumu teslim edersen kurumum bana bir sorun cikarirmi( 4 sene sen nasil engelli raporunla calistin vb gibi sorunlar)yada tekrar rapor isterlermi
Yardimci olursaniz sevinirim

Vergi indirimi raporunuz zaten çalıştığınız şirkete gidiyor. Dahası şöyle sorayım mevcut çalıştığınız şirkette çalışırkenmi vergi inidirimi için başvurdunuz? Eğer evet ise biraz önce söylediğim şey geçerli.

Birde neden sizi işten çıkartıcaklar orasını anlamadım? Vergi indirimi onaylandı diye işçi işten çıkarılmıyor.

Sayin hocam isyerimin haberi yok vergi indirimi yazisini alirken ilgili makama diye aldim isyerimden
Bende danismada calistigim icin pttden gelen evraki ben teslim aldim
Guvenlik gorevlisi oldugum icin tereddutteyim

kardeşim bu durumunu daha once yazmıştın tekrardan soylüyorum vergi indirimini işyerine vermezsen herhangi bir sorun olmaz ve yıl ve primini doldurunca sgk basvuru yapıp emekli olursun.

Üst Alt