Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim belgemin aslını kaybettim. Yeni iş yerinde ne yapmalıyım?

umutsuz25

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
yeni emekli oldum fakat çaliştigim şirketten ayrıldım .şuan başka işe başlıcam .ama vergi indirim belgemın aslını kaybettım elimde bırtane fotokopisı bulunmaktadır .yeni başlayacagım işyerıne fotokopısını versem vergı ındırımınden faydalanabılırmıyım .yoksa aslını çıkarttırmammı gerekıyor

eyer aslını çıkartırmam gerekıyorsa ne yapmam lazım .bıde emeklı olalı 2 ay oldu sgk dan evraklarım gelmedı .sgk yamı gıtmem gerekıyor almak için

işyeri evrakları ile vergi indirimi başvurusu yap zaten onlarda vergi indirimin kayıtlı üst yazıyı değiştirip tekrar veriyorlar ıslak imza kalktı elektronik imzalı veriyorlar.

beşiktaş

işyerı evrakları derken yeni başlayacagım işyerınını isteyecegı evraklarlamı vergı ındırım baş vurusu yapıyım

raporumla beraber vergi indirim belgemın fotokopısını yenı başlayacgım şirkete versem onlar halletmezmı yoks aslınımı çıkarttırmam gerekıyor

Benim bildiğim işe giriş bildirgeni alıyorsun işyerinden ve işyeri sana üst yazı veriyor ve deftarlığa gidiyorsun o işyeri için vergi indirimi talebi yapıyorsun zaten senin vergi indirim belgen var ve daha önceki işyeri için yazılan yazının yani şirket ismini değiştirip tekrar sana vergi indirim belgeni veriyorlar işlem bu kadar.

[FONT=sans-serif]@umutsuz25[/FONT][FONT=sans-serif] [/FONT][FONT=sans-serif]
[/FONT]
[FONT=sans-serif]Arkadaşım fotokopisi varsa kafanı takma işini görür maliye ve vergi dairesi başkanlığında aslı var zaten emekli olurken sgk maliyeden bilgi alıp soruyor zaten vergi indirimi varmı diye teyit edip öyle emekli ediyor [/FONT][FONT=sans-serif][/FONT]

yeni başliyacagım işyerının ınsan kaynaklarıyla gorustum fotokopisıde olur dedı
boyle durumla karşilaşan arkadşların bılgıleri olsun

Bir sıkıntı olmaz fotokopi işini görür

Üst Alt