Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim belgenizin elinizde olması emeklilik için işleri çok kolaylaştırıyor

ezdemir

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bir iş yerinde çalışıyorsanız vergi indirim belgesini almayı ihmal etmeyin bu size çok şey kazandırır. vergi indiriminden faydalanırsın emekli olacagında hiç eziyet çekmezsin kendim şahsen emeklilik için başvurdum
kuruma gitim kurum bana bir evrak verdi bu formu doldur iş yerinden çıkışını yaptır gel dedi forumu doldurdum iş çıkış kagıdını aldım vergi indirim belgesi rapor kimlik fotokopisi tekrar kuruma vardım evrak kayıt girişimi yaptı
tahsis servisinede evrakları verdim görevli memur bana dediki ilk maaşın deniz banktan alacaksın güle güle dedi

hastane postane gezmek yok yarım saate her işim biti sebebi nedir vergi indirim belgesi derim kardeşlerime ihmal etmeyin verilmiş bir hak bu haktan faydalanın saygı ve selamlarla .

bana vergi indirim belgesi verilmedi iş yerime yazı geldi sadece vergi indirim belgesini nerden alabılırım maliyemi veriyor

işyerinden alacan
orjinalını sana verecek iş yerin.

iş yerim deki işyerinin adına yazılmış gönderilmiş bana vermiyorlar maliyeden alabilirmiyim birde erken emeklilikte bu belgeyi istiyorlarmı

SGK maliyeden benim vergi indirimim varmı varsa kaçıncı derece vergi indirimine sahip diye resmi yazı talep edebilir diye düşünüyorum erken emeklilik için

ben iş yerimdeyken muracat etim iş yerime gönderdi vergi indirim belgesini ve aslını bana verdi sen ordan ayrıldın başka bir yerde çalışman gerekecek tekrar vergi indirim belgesimi çıkaracan foto kopisini işyerin alır aslını sana verir .

iş yerinden alacagın vergi indirim belgesinde yazar kaçıncı derece özürlü oldugun.

maliye her iş yerine göndermiyormu vergi indiri mi yazıyı buradan çıktım başka bir yerde işe başladım maliye yazı gondermezmi yeni iş yerime

şu anki iş yerimden alaçam aslısını

maliye yazı göndermez sen yeni başladıgın iş yerine vergi indirim belgeni verecenki vergi indiriminden faydalanman lazım yinede bulundugun ilin deftardarlıgına sormanda yarar var.

Kardeş. Ben çoktan vergi indirimini yaptırdım. Sanırım 2 sene oluyor. Ankara'da bana "vergi indirimi yazını iş yerine göndereceğiz." dedi. 2 hafta gibi bir sürede geldi. Maaşa 60 tl gibi yansıdı. 4 yıldır memurum. Emekli olmam için ne yapmalıyım ve emekli olunca maaş yarıya mı inecek? Ya ada kaç senede emekli olurum? Vergi indirimi yapınca istediğin zaman emekli olunabiliyor mu?

Üst Alt