Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim belgesi alabilmek için izlemem gereken prosedür nedir?

murat4444

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
vergi indirim belgesi alabilmem için bana gereken evraklar nelerdir engelli emekliliğine baş vuracam engelli emekliliği hak etmişim sadece sgk dan bana vergi indirim belgesi getir denildi ve bu belgeyi ala bilmek için çalışıyor olmalımıyım şuanda çalışmıyorum engelimden dolayı çalışamıyorum bilgisi olan arkadaşlar yazabilirlermi bir zahmet

vergi indirimi için çalışıyor olman lazım.çalıştığın yerin muhasebecisi bir dilekçe yazacak ve dilekçe ile birlikte 1 adet raporun aslı ile vergi dairesine başvuracaksın.vergi dairesi ankaraya gönderecek ,gönderdiğin evrakların adresi işyeri olacak ve evraklar olumlu veya olumsuz haliyle işyerine gelecek.gelen yazı olumlu ise sonra sgkya başvuracaksın.

sa ilginiz için tşklr peki iş bulamazsam çünkü şuanda çalışacak durumda değilim yada iş bulamazsam emekli olamazmıyım birde henüz raporum elime geçmedi acaba sgk mektup yoluylamı gönderecek yoksa benmi gidip sgk dan alacam

ne saçma , engelli emekliliğe başvurmak için çalışıyor olmak lazım deniyor,
oysaki çalışacak durumum olsa zaten çalışırım. emekliliği niye isteyim.

vallahi bende bunu diyorum çalışamıyom
adamlardiyo çalıştığın yerden belge getir şimdi işbulamazsam emekli olamıyommu
yani bilen biri bi yardımcı olabilirmi

Çalışıyor olmanız şart tanıdığınız bir yer varsa 3,4,ay rica edin sizi çalışıyor göstersin sonra iş yerinizden orada çalıştığınıza dair bir yazı alıp vergi dairesi ne başvuruyorsunuz onlar sizi hastaneye sevk ediyor hastaneden raporu çıkartıp vergi dairesi ne teslim edyorsun rapor Ankara ya gidiyor sonra iş yerinize geliyor durum böyle

benim işkazasından dolayı yüzde 52 raporum var ama kim 4ay beni sigortalı gösterecekki olduki bulamadım bir işyeri ne olacak ozaman

elinde rapor olmadan birşey yapamassın ,illa 4 ay diye bir şey yok.1 ay da olur,15 günde o sana kalmış.ama evraklar işyerine veya muhasabecisine gelecek ordan takip edeceksin

Üst Alt