Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim belgesi almadan raporla emekli olunabilir mi?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Prim gün sayı 4222 rapor tarihi 2004 ve rapor güncelleme istiyor vergi indirim belgesi alabilmek için 3920 gün prim ile emekli olabilirmi veya vergi indirim belgesi almadan emekli olunabilir mi

emekli olabilmen için vergi indiriminden faydalanman gerekiyor. evet 2007 öncesi raporları kabul etmiyorlar raporun yenilenecek pirim gün sayın dolmuş vergi indiriminden yarar lanırsan emeklş ola bilirsin.

Sigorta bbaşlangıcı 1 ekim 2008 den önce olanlar için vergi indirimi şart, sonra olanlar için değil.

Hayırlı geceler benim sigorta girişim haziran 2006 ve 3000 gün sigartam var %42 de raporum ve 1988 doğumluyum ben ne zaman engelli olarak emekli olabilirim tskler şimdiden vergiden muaf diye birşey yapmıyorum raporda

Sürekli olan rapor 2004 tarihli güncellenebilir mi

Rapor emekli olurken güncellenebilir mi

murat_murat
Rapor oranınıza göre 20 yıl 4400 günle emekli olmanız mümkün, ancak bunun için 3.derece vergi indirimi almanız şart.

Statünüz ne, 4A, 4B, 4C ?
Sigorta başlangıç tarihiniz?
Vergi indiriminiz var mı?

Rapor güncelleme olurmu emekli olmak icin

Ufukalp

Sigorta girişi 1997 4 a prim gün sayısı 4222
emekli olmak için rapor güncelleme isteniyor rapor tarihi 2004 Maliye vergi indirim belgesi almak için raporu güncellemek gerek dedi ve vergi indirim belgesi almadan da yüzde 40 rapor ile emekli olunabilir mi

Sigorta girişi 2006 haziran ayı 4/a vergi indirimi yok başvurdum %42 raporum %27 ye düştü olumsuz geldi

murat_murat
Vergi indirimi alamadığınız sürece normal emeklilik şartlarınızın oluşmasını beklemekten başka seçenek yok.

2008 yılından önce ssk lı olan engelliler emekli olabilirler mi

2008 yılından önce ssk lı olarak çalışıyorsa vergi indirim belgesi almadan emekli olabilir mi 4a 1997 giriş ssk prim gün sayı 4222

01 Ekim 2008 den önce sigortalı olupta erken emekli olmak isteyen kişinin vergi indirimi alması ŞARTTIR.

% 40 rapor ve sürekli yazıyor güncellenebilir mi

Vergi indirim belgesi almak için rapor guncellenebilirmi arkadaşlar 4a ssk prim 4222 1996 ise giriş tarihi rapor 2004

ahmetkartal63

Raporunuz eski tarihli olduğu için vergi dairesi sizden yeni tarihli rapor isteyecektir.

Vergi indirim belgesi almadan emekli olma sarti

Merhaba arkadaşlar yüzde 40 rapor ise başlama tarihi 1996 prim gün sayısı 4222 2008 öncesinde sigortali olanlarda bu şart aranmiyormus vergi indirim olmadan böyle bir şey var mi

tam tersi 2008 yılından önce işe başlamıs biri vergi indirimi almadan emekli olamaz yasa böyle prim ve yıl dolmus vergi indirimi alır almaz sgk'ya hemen emeklilik için basvurabilirsiniz

Engelli emekli ve vergi indirim belgesi

Merhaba arkadaşlar benim 3920 gün prim gün sayım var ssk ya gittiğimde 120 gun prim istediler ve bende 120 gun primi doldurdum prim gün sayım 4222 Maliye hastane için yazı yazacakmış rapor tarihim 2004 ve sürekli dir vergi indirimi almadan emekli olunabiliyormu

ahmetkartal63 öncelikle geçmiş olsun , malesef bizlerin emekliliğinde vergi indirimi şart vergi indirimi olmadan normal emekli olursun oda sigorta başlangıç tarihinden itibaren sgk nın ön gördüğü günü doldurarak ama bizler vergi indirimi almaya mahkumuz

ahmetkartal63 normal olarak 56 yaş 5825 gün ama yaşlıklık emekliliği için rapor oranın nedir belirtirseniz onuda yazarım

vergi indirimi alırsanız 17 yıl 3920 gün dolu vergi indirimi alırsanız İnşallah olur

Slmlar benim %49.65 olan raporum ankara vergi dairesinde %50 surekli olarak onaylandi 82 dogumluyum 2000 de sigorta basladi 2800 gunum var simdi
1-bu vergi indiriminin cesitleri var mi mesela emekli olabilmek icin bu vergi indirimi gecerli mi yoksa ayreten bi heyete daha girecekmiyim.
2- birisi bana dedi ki tamam o vergi icin ama emekli olacaginda twkrar heyete girersin ama ordan seni emekli etmeleri zor.
3- biriside emeklilik icin %60 raporun olmali kesin bilgisi olankardan cevap alabilirmiyim.

Ahmet kardeşim emekli olman için vergi indirim raporu alman saŕt.elindeki râporunun oranı ne bilmiyorum ama en az %40 ve üzeri olmasi laźim.elindeki raporla bulunduğun yerďeki vergi dairesine gideceksin önce onlar rapora bakacaklar tarihine göre kabul etmezlerse seni hastaneye s3vk edecekler vergi indirim raporu alman için hastaneden raporu alacaksın o rapor vergi dairesine gönderilecek. Vergi dairesi maliye bakanlığına onaya gönderecek. Oradan onaylanıp gelecek çalıştığın işyerine gelecek vergi indirimi alacaksın.sonra sgk dan yaşlılık aylığını haketmiştir belgesi isteyecekleŕ senden.onu almak için sgk ya gideceksin o belgeyi aldıktan sonra emeklilik ďilekceni verebilirsin. Bu süreç takriben 2.5 ay sürüyor. Bende su an bu işlemleri yaptım. Ancak ohalen den ďolayi kamuda emekliliklêr durduruldu. Buyuzden dilekçe veremiyorum. Emeklilinler in açılmasını bekliyorum. Allah yardımcın olsun.

O raporla vergi dairesiné müracaat et. Vergi indirimi almak istiyorum diyeceksin.raporuna bakarlar. Onlar seni yonlendirecekler. Erken emekli olman için vergi indirimi alman şart. Vergi indirimi almazsan erken emekli olamazsın.

Sağolasın kardeşim allah hepimizin yar ve yardımcısı olaun

Maliyeye gittim rapor tarihi 2004 eski tarihli dediler yeni rapor almak için hastaneye sevk ettiler neden raporu kabul etmiyorlar da bu kadar bizi yoruyorlar anlamış değilim

Merhabalar 4 a sigortalı çalışanım %40 engelli raporunu alsam prim günüm tamam 2021 yılını beklemem gerekiyor.herhangi bir iş yerinde çalışmadan ve vergi indirimi almadan emekli olabilirmiyim

Emekli sandığı (4-c ) de vergi indirimi almak zorunda mı?

Üst Alt