Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim belgesi başvurum hala Ankara Maliye'de!?

berkemeteatasoy

Yasaklı Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
0
Raporu ankaraya göndereli 4 ay oldu başhekim ayrılmış bu yüzden toplanamıyormuş.bu kadar acizler bi başhekim bulunamıyor işte..vergi indirim belgesini bu gidişle çok bekleriz bide bi adam koymuşlar 0-312-415-32-06 nolu telefona bakan vatandaş sanırım oda özürlü..burayı araman bişi degiştirmez zaten iş yerine raporun iş yerine gidecek..aramanla bişe degişmez kasımdan sonra hiç toplanmadı kurul ne zaman olacağı belli degil..bi garip ülke bu kafa ile.....bişey olmaz...egitim şart..ülkeyi bu hale aydınlar ve bilim adamları getirdi zaten:)))

O bahsettiğin vatandaşla telefonda bayağı bir tartıştık. Dengesizin biri ben konuşurken yüzüme telefonu kapattı tabi yine aradım ama
.....

O dengesizlede bende konustum 2 ay önce banada yardımcı olmadı... heyet toplanmamış

bimere o telefona bakan kimse telefon numarasını yazarak görüşme saatini belirterek şikayette bulunun...

desenize 2 aydır bende rapor sonucumu alamıyorum... eyvahhlar olsun..beklemeye devam yane

Üst Alt