Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim belgesi elime ulaşmadı, nasıl temin edebilirim?

evsizz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar..heyet raporumu ankaraya yolladık vergi dairesinden %45 ile dereceye girdiniz yazıyor(eviss)te işyerinize gönderildi belge diyor
bunun gelmesi ne kadar sürüyor.
bir haftayı geçti.. işyerimden ayrıldım"bilgi vermezlerse"vergi dairesinden (aslı gibidir"onaylı belge alabilirmiyim
emeklilik işlem başlatacağım

bilgisi olan arkadaşlar beni yönlendirebilir mi

hayırlı günler":confused::confused:

Aslını vergi dairesinden veya işvereninizden alabilirsiniz.

Benim Eviss'te Aralık ayında onaylandı diye yazıyordu.
Mart ayındayız iş yerime henüz bir yazı gelmedi :)
Posta ile geldiği için uzun sürüyormuş nereden geliyorsa artık.
Takip edersiniz ayda bir arayın iş yerinizi yada oradaki arkadaşınızın birinden rica edin geldiğinde haber versin.
İş yerinizden alamazsanız da vergi dairesinden alabilirsiniz.

iş yeri gönderilen aslını zati sana vermez dosyana koyarlar sen fotokopisini istediğin taktirde verirler sonuçta senin şahsıı ilğilendiren evrak.

Vergi dairesinden de isteyebilirsin. Çıktı veya dosya numarası verirler. Belki işyerin ile kavgalısındır diye fikir verdim..

"çok teşekkürler"değerli yorumlara ..anlaşılan uzun sürüyor ankaradan gelmesi"ben emeklilik işlemi başlatacağım o belgeyle "dosya numarası zaten görünüyor "eviss"te"bana aslı veya aslı gibidir" lazım"iş yeriyle bağlantım kalmadı "belgeyi haber vermezlerse"ne yaparım "kafamdaki soru işareti sgk"istiyor"emeklilik için saygılar..

Birşey olmaz. Vergi dairesine bir ara gider öğrenirsiniz. Sıra Numarası ve tarihi elinizde olur. sizde yeni bir işyerinde çalışırken yeni işyerinizin muhasebecisi vergi dairesine yazışmalardan sıra numarası ve tarih öğrenir. sizde bir müdeet çalıştıktan sonra emeklilikt alep edersiniz. SGK size vergi indirimi için belge sormaz. Doğrudan vergi dairesine sorar.

Teşekkürler"mr no"ben ..eviss te"bakanlık onayını görünce"emeklilik için "ne gerekiyor amacı ile"sgk"ya gittim..bana danışmadaki asık suratlı adam"vergi indirim belgen geldimi diye direk sordu"internette görünüyor dedim"terslercesine "gelen yazılı belge gelince gel bakalım "dedi gönderdi"bende iltilaflı ayrıldım iş yerinden haber vermezlerse "nasıl yaparım diyorum""saygılar..(YANİ BELGE OLMADAN"SGK İŞLEM YAPMADI)"BİLMİYORUM VERGİ DAİRESİ BANA"ASLI GİBİDİR"BİR BELGE VERİRMİ"EMEKLİLİK İÇİN"TEKRAR ÇALIŞMAYI DÜŞÜNMÜYORUM...

Vergi dairesine müracaat et.Belgenizi ordan alabilirsiniz.

vergi indirim belgesi"

Raman72

çok teşekkürler ramazan bey artık öyle bir deniyeceğim"verirlerse..iyi günler..

Üst Alt