Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim belgesi gelmeden emekliliğe başvurulabilir mi?

tarboy

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
6
Arkadaşlar vergi indirimim %52 olarak onaylanmış ve iş yerine gonderilmiş malüm belgenin ne zaman geleceği belli değil,o yüzden belge gelmeden emeklilik için başvuru da bulunabilir miyim?illa belgeyi beklemek gereklimidir.bilgisi olanların yardımını bekliyorum.

evet o belge olmadan sgk emekli etmez ancak ilerideki emeklilik işlemleri kısa sürmesi acısından baska illerdeki calısmalar bağkur istege baglı sigorta primleriniz varsa prim birlestirebilirsiniz şimdiden ancak vergi indirimi gelmeden emeklilik söz konusu olmaz

e devletten başvursam belge geldiğinde gotürsem olurmu en azından eylül ayını kurtarmış olurdum

tarboy vergi dairesine gidin elden rica edin yazının fotokopisini isteyin size vere bilirler şansınızı deneyin bir derim

3-5 gün daha beklicem ay çıkmadan olmazsa oyle yapıcam

Vergi indirimi onaylandıysa asıl belgeyi beklemenize gerek yokki önemli olan sgk da vergi indirimi görülmesidir. Benmi yanlış biliyorum yoksa kardeşim halledince bizimlede paylaşırmısın bizde öğrenmiş olanım.

Üst Alt