merhaba bülent bey belki biraz konuyla alakalı olmayacak ama size danışmadan da edemiyorum ben 2007 yılında vergi muafiyeti almak için vergi dairesine baş vurdum iş yerimden gerekli evrakları alıp vergi dairesine gittim beni devlet hastanesine sevk ettiler raporu aldım yalnız raporun bir örneğide gelirler müdürlüğüne gitti raporda aynen şöyle yazıyor oran ortopedi : kifoskolyoz, fizik :%5 tabi ben sonra sosyal hizmetler gittim nüfuz cüzdanımın arkasına işletmek için raporumun yetersiz olduğunu söyleyip kabul etmediler ben onlara yapmayın burda kifoskolyoz yazıyor artı %5 dedikçe onlar bana %5 görüyoruz başka da birşey yok diyip gönderdiler neyse gelirler müdürlüğünden iş yerime sonuç yazısı geldi %40 sakatlık oranıyla 3.derece den vergi muafiyeti vardır diye tamda bu cümlelerle olmasada hatırladığım kadarıyla anlattım o yazıyı alıp sosyal hizmetlere tekrar gittim size gösterdiğim rapora istinaden ben bu sonucu aldım artık cüzdanıma işleyebilirmiyiz dediğim halde beni tekrar gönderdiler sizce ne yapmalıyım