Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim belgesini kaybettim. Ne yapabilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aydokar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aydokar

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar;

vergi indirimi yazısını kaybettim yeniden çıkarmak için istenen belgeler nelerdir nasıl bir yol izlemeliyim.

syg.

Benim bildiğim daha önce başvuru yaptığın vergi dairesinde belgelerin vardır. Vergi indirim hakkını sistemede kayıtlı kalıyor yani kaybetsen bile sen sisteme kayıtlısın. Sadece iş yerini değiştirirsen yeni iş yerinden çalıştığına dahil belgeyi tekrardan vergi dairesine götürmen yeterli oluyor. Başkada birşey yapmana gerek yok.

yeniden çıkartmak için defterdarlığamı gitmek gereklidir ?

Hayır aydokar.
Kazanılmış olan vergi indirim hakkı kaybolmaz. Sistemde vergi indirim kaydınız vardır. Yeniden almanıza gerek yok. Eğer kaybettim ve daha önce iş yerine verdiğim belgeyi iş yeri de kaybetmiş tekrar istiyor veya belgeyi kaybettim elimde fotokopisi bari olsun diyorsanız vergi dairesinde belgelerinizin birer aslı vardır. Durumu anlatıp isterseniz fotokopisini size verirler ama bence gerek yok.

merhaba;
benimde elimde belge yok. e-devletten vergi indirimi alıp almadığımı sorgulaya biliyor muyum. yoksa vergi dairesine mi gitmeliyim.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt