Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirim belgesinin Ankara süreci kalksın diye Bimer'e baskı yapalım.
kiminin raporu 3ayda kiminin 1senede kiminin hiç gelmez nerdeyse ilgilenmese o kişi.arkadaslar buna isyan etmemiz lazım degilmi niçin bu çile neden ankara neden biz.neden neden neden.engellinin suçu ne yazın herkese bimere cumhurbaskanı bakanlar basbakan artık bu rapor çilesi bitmeli.
Bu konuyu BİMER'e ve bizzat ilgili Bakanlık makamlarına resmi olarak yazmıştım.. Devletin kendi çıkardığı kanun,yönetmelik ve genelgeleri uygulamadığını bunun sonucunda da birçok engellinin mağdur edildiğini,Danıştay tarafından yetkisi olmadığı resmi olarak karara bağlanan merkez sağlık kurulunun hangi akla hizmetle işlemlere devam ettiğini sormuştum. 1900 lü yılların başında çıkan genelgeye dayanarak bu işlemleri yaptıkları hususunda bana resmi olarak cevap vermişlerdi.. Ben de kendilerine tekrar bir yazı yazarak Danıştay kararının yeni olduğunu,bu karardan sonra yetkilerinin olmadığını ve buna uymak zorunda oldukları belirttim.. 1 yıl geçti halen cevap bekliyorum.. Sanırım işleri çok yoğun