Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim derecemi yükseltmek için başvurabilir miyim?

Eserin79

Yasaklı Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
%60 oranla vergi indirimi müracatı yaptım ve bekliyorum rahatsızlığım koşar adım ilerliyor tabiri caizse en son konuştuğum noroloji doktoru 60 sana çok az itiraz et mutlaka dedi velevki itiraz ettim rapor oranı % 80 ve üzeri geldi yeniden vergi indirimi müracaatı olurmu , daha dün 1 bugün 2 denirmi saygılar.

Eserin79

Evet, bunu yapabilirsiniz, ki sanırım yapmanız da gerekecektir. Çünkü %60 ile başvurduğunuzda büyük ihtimalle o oran bir iki puan düşürülür ve 2. derece değil 3. derece olarak onaylanır. Bu da emeklilik kriterlerinizi ağırlaştırır.

Bu kadar kötü olurmu insanlar ya 60 ı 59 yapmak

aynısını bana yaptılar beyin cerrahisi %12, ortopedi %57 vermişti, boyun cerrahisinin verdiği %12 yi tamamen sildiler, %57 ile öylece kalakaldım şimdi 2 sene daha fazla çalışmam gerekecek eğer ankilozan spondilit hastalığım izin verirse tabi.

Engelliye engel çıkarmak bunlar işleyiş hala sağlıklı değil

Herediter spastik paraparezi nedeniyle Numune hastanesinin Mayıs ayında verdiği %60 rapora itirazım üzerine beyhekimi devlet hastanesi nöroloji 60 üroloji 25 toplam 70 olan raporla soluğu bugün hakem hastane olan araştırma hastanesinde aldım orada nöroloji 80 üroloji 15 yazdı yarın heyet var bakalım

OturanBoğa üstat mümkünse bilginize ihtiyacım var Temmuz 27 de 60 oranla vergi indirimi için müracaat etmiştim bu esnada engelli raporuna itiraz ettim 2. Hastane nöroloji 60 üroloji 25 toplam oran 70 oldu hakem hastaneye dün gittim oradada nöroloji 80 üroloji 15 verdi bugünde heyet var sormak istediğim vergi indirimi henüz gelmedi tekrar vergi indirimine başvuru yapmak için çalışıyor olmam şartmı bu esnada maluliyet sürecini de tekrar devam ettiriyorum işler biraz karışık ve zor durumdayım saygılarımla

Eserin79 mrb geçmiş olsun
Vergi indirimine ve derece yükseltmek için
aktif sgklı çalışan olmalısınız
tekrar baş vurunuzu ala bilmeleri için.

@umut2135 üstat Temmuz da 60 oranla göndermiştim o henüz gelmedi galiba o gelmeden tekrar gönderilmezmiş

Nöroloji bana oran yazan doktor heyetteydi bugün 80 oranın üzerini çizdi tekrar bişeyler yazdı ama Salı günü alırsın raporu dediler.

https://i.hizliresim.com/Eml8BD.jpg

Eserin79
Zaten işlemde bir başvurunuz olduğundan yeni bir başvuru için öncekinin sonuçlanmasını beklemeniz gerekir. O geldikten sonra engel durumunuzda değişiklik olduğu gerekçesiyle yeni raporunuzla tekrar başvurursunuz. Tabi başvuru sırasında faâl olarak sigortalı olmanız şart.

Eserin79 tabi devam eden başvurunuz sonuçlandıktan
Sonra yeni bir başvu alabilir vergi dairesi
Derece yükseltmek için
Aktif sgk lı çalışan olmalısınız
Başvuru yaptığınız esnada.

Dostlar malulen emeklilik konusunuda bi taraftan devam ettiriyorum dediğim gibi illet rahatsızlık çok ilerledi yani işler biraz karışık gibi şu an

Eserin79...hocam geçmiş olsun öncelikle....benim anlamadığım,siz yüzde 60 ın altına düşerse, ''durumum zaten zor emeklilik elde etmek için daha fazla çalışamam''bunun endişesinimi yaşıyorsunuz?...anlamadığımdan merak ettim kusura bakmayım..

Yok üstat 80 oran alırsam 2018 Ocak ta emekliliği hak ediyorum endişem heyet doktoru 80 yazan kısmın üzerini çizdi tekrar bişeyler yazdı

Son düzenleme:
Eserin79
Benim gördüğüm kadarıyla sekseni silmemiş, başka bir şey silip üzerine seksen yazmış.
Bu arada TC kimlik numaranızı umuma açık yerlerde paylaşmamanızı tavsiye ediyorum.

Olmadı doktor 80 yazmıştı aynı doktor heyette 60 a düşürdü lanet olsun bunlara

Tükendimi şimdi bütün yollar hakem hastaneden 66 oran geldi ve bu koşullarda Ocak 2022 de emekli olabilirim engelli olarak çalışabilecek olsam vallahi zorlamazdım ayakta duramıyorum ya desteksiz kalkamıyorum bile tıp mış müspet ilimmiş yazıklar olsun ya

Üst Alt