Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim evraklarım gelmeden isten çıkarıldım. Emeklilik sorun olur mu?

HALISGUNAYDIN

Yeni Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Merhaba,hasta haneden aldığım engelli raporumu vergiden muhaf olmak için defterdarlıga verdim.bu donemde çalışıyordum. İş yerinden istenen evraklarıda o donemde verdim.defterdarlık dan sonuç gelmeden işten çıkarıldım.sorum şu defterdarlık ve il sağlık kurulu onayladıktan sonra SGK ya emeklilik için başvuracaktım.( emeklilik için gerekli şartlar sağlanıyor) defterdarlık dan sonuç is yerime gelecek diye biliyorum bunu alıp direk SGK ya emeklilik için basvura bilirmiyim yoksa hala çalışıyor olmam mı gerekli....teşekkürler.saygılar

HALISGUNAYDIN merhaba vergi indirimi almak için çalışıyor olmak gerekli emeklilik için gerekmiyor zaten dilekçenizi vermeden önce işten ayrılmanız gerekiyor İnşallah ankaradan olumlu sonuç gelir gider dilekçenizi verirsiniz il sağlık müdürlüğü sadece itiraz mercii emeklilik veya vergi indirim belgesine karışmıyor şimdiden hayırlı olsun

Son düzenleme:
HALISGUNAYDIN

Vergi indiriminin sonucunu beklemek gibi bir kural yok. Vergi indirimine başvurduktan sonra pekala işten ayrılabilirsiniz. Sonuç işyerinize gelir. O bildirimden sonra emeklilik talebiyle sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz.

OturanBoğa

Bülent bey vergi indirimi alıp emekliye ayrılmak icin başvuru yaptım.
İnşallah kuruldan raporu çıkarırsak vergi dairesi onu Ankara ya gönderecek
Fakat bu arada işyeri ile bir sürtüşme yaşadım kasım ayı bitmeden istifa edeceğim. Ankara dan gelecek olan vergi indirimi evrakını vergi dairesinden alma imkanı varmıdır. Bu işyerine bir daha gelmek istemiyorum

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tilemse merhaba;

maliye ye en az 100 kere telefon açtım ve sonunda onaylandığını öğrendim.evraklarım 10 gün sonra vergi dairesine geldi.işten ayrıldığımı ve evrakları elden alıp alamayacağımı sordum.onlar iş yerinden iste dedi...problemli ayrıldığımızı söyledim...onlar vermez ise ki daha yeni gönderilmiş 1 hafta 10 gün sonra gel o zaman verelim dediler. bir hafta sonra vergi dairesine gittim.2 dakikada bilgisayardan birkaç tuşa basarak verdiler.
ardından ssk ya gidip ne zaman emekli olurum dilekçesi verdim....sakın emekli olmak istiyorum dilekçesi verme önce ne zaman olurum dilekçesi ver dediler nedense....bende öyle yaptım...20 gün daha beklenecek dediler şu anda beklemedeyim.

@HALİSGUNAYDİN

Teşekkür ederim çok faydalı oldu

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halisgünaydın Allah hayırlı etsin ya bende saglık kurulundan sonuç bekliyorum ankaradayım ve tek iş yerinde çalıştım işlemlerim çok uzunsürdü diye düşünüyorum senin işlemler ne kadar zaman da tamamlandı bilgi verirsen sevinirim

Üst Alt