selam ben 15 02 1985 ssk girişliyim. toplam ödenmiş 3673 gün primim var. 4 yıl önce hastalandım ve hastalıklarım peşpeşe geldi. tedavi sürecinde cok uzun sıkıntılar yaşadım. ömrümün sonuna kadar bir kac hastalıkla yaşamak zorunda olduğumu ve bu sürecte bazı sağlık arac ve gereclerini sürekli kullanmam gerektiğini öğrendim. bu üzüntülerimden ve bulunduğum psikolojik durumumdan yeni yeni kendime geldim. yaşadığım bu sürecte etrafımdaki insanların bana acımaktan başka bir şey yapmayıp normal hayatlarına devam ettiklerini gördüm. şimdi biraz olsun sağlıklı düşünebiliyorum.
vergi indirim hakkını bir kac gün önce duydum. nedir? nasıl ve nerden alınır? ben müracat etsem bana verilebirirmi? 4 senedir hic sigortam ödenmiyor. ve şu an beni kim ve hangi işe alırki? nasıl bir prosüdürü var? baş vurunca bu sürec ne kadar sürüyor?
bu konuda ve durumum hakında bana yardımcı olabilecek herkese şimdiden cok teşekkür eder sağlıklı, huzurlu, umut dolu mutlu mutlu yıllar dilerim.
vergi indirim hakkını bir kac gün önce duydum. nedir? nasıl ve nerden alınır? ben müracat etsem bana verilebirirmi? 4 senedir hic sigortam ödenmiyor. ve şu an beni kim ve hangi işe alırki? nasıl bir prosüdürü var? baş vurunca bu sürec ne kadar sürüyor?
bu konuda ve durumum hakında bana yardımcı olabilecek herkese şimdiden cok teşekkür eder sağlıklı, huzurlu, umut dolu mutlu mutlu yıllar dilerim.