Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim hakkı alamadım. Erken emekli olamayacak mıyım?

serıfe2

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
SLM HERKEZE
şimdiden herkeze hayırlı ramazanlar dliyorum.rabbim bizlerle osun.

konu şu benim 3345 günü var 25/09/1999 ssk girişim ama %55 raporum verdi indr.alamadım ank.düşük geldi.şu anda işten ayrılmam gerek oğluma bakmak için kendim sskmı yatırıp emekli olabilirmiyim.lütfen bana yol gösterin yada nasıl yapa bilirim emekli olmam için maddi açıdanda iii değil nasıl bir yol izlemeliyim.
saygılar

bülent bey lütfen bana yol gösterin. saygılar

Vergi indirim hakkı almadan erken emekli olamazsınız. Tabi ki kendinizi ssk lı gösterip primlerinizi ödeyebilirsiniz ama emeklilik için vergi indirim hakkı şart..

tşk.ederim ilker bey ssklı göstermek ne kadar prim ödeniyor bilginiz varmı.ve ayrıca vergi indr.yararlanırsan 18 yıl 4080 gün mü gerek yine.

ve ayrıca tekrar rapor alıp ank.göndermem gerek ank.gitmiycek diye yazılar okudum ama anlıyamadım yardımcı olursanız sevinirim

Ssk lı görünmek için ödenen prim bilemiyorum ne kadar bunu muhasebeci olan arkadaşlar yanıtlayacaktır. Siz 5510 sayılı yasadan önce ssk lı olduğunuz için vergi indirimi almak zorundasınız bunun içinde raporunuzun Ankara'dan onaylanması gerekli. gün ve prim şartını tamamlamadan emekli olamazsınız yani 18 yıl içerisinde 4080 gün prim ödemek zorundasınız prim eksik olursa emekli olamazsınız prim tam ama 18 yıl tamamlanmamışsa da emekli olamazsınız

çok tşk.ederim umarım 4080 ve 18 yılı tamamlar emekli olurum :) tabii vergi indr.alaraktan.ve inşl.burda da sevincimi paylaşırım.saygılar

Üst Alt