sayın yetkılı sızden rıcam var yardımcı olurmusunuz ben 5 ay once yuzde 55 2yıllına rapor aldım ankaradan evraklrda eksıklık var yenıden gır dıye yazı geldı ve yenıden gırdım sureklı yuzde 77 aldım yıne ankaradan cevap geldı raoprlarda celıskı var hakem hastanesı olarak zonguldak devlet hastanesıne gıdeceksın dedıler gıttım orda 13 gun yattım yuzde 87 rapor aldım 1yıllına hakem hastanesı ne demek oranın kararınada ankara ıtıraz edermı yoksa bu sefr onaylanırmı neden bu sekılde zorluk cıkaryolar kımılerı 1 hatalıkta drek aırken ben 8 cesıt hastalıgımla ve elımdekı evraklrı postalıdımdada onaylanmadı hakem hastanesıne yolladı sımdı oranın raoporunada ret gelırmıbu sefr rahatca onaylanırmı sızdn bılgı almak ıstyorum dıyelım onaylandı 1yıl sonra tekrar hakem hastaneyemı gıtmek gerek yoksa normal devlet hastanesınden aldımı yetrlımı sayın yetkılı net cevabınız nedr hakem hastanesının raporunu bozamazlar ıtıraz edemezlermı onaylarlarmı yoksa bunadamı bır aksılık yaparlar allah rızası ıcın yardımcıolun saygılarımla kemal