Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim hakkı alamıyorum. Başka hastanelere sevk ediyorlar. Ne yapmalıyım?

karsa74

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sayın yetkılı sızden rıcam var yardımcı olurmusunuz ben 5 ay once yuzde 55 2yıllına rapor aldım ankaradan evraklrda eksıklık var yenıden gır dıye yazı geldı ve yenıden gırdım sureklı yuzde 77 aldım yıne ankaradan cevap geldı raoprlarda celıskı var hakem hastanesı olarak zonguldak devlet hastanesıne gıdeceksın dedıler gıttım orda 13 gun yattım yuzde 87 rapor aldım 1yıllına hakem hastanesı ne demek oranın kararınada ankara ıtıraz edermı yoksa bu sefr onaylanırmı neden bu sekılde zorluk cıkaryolar kımılerı 1 hatalıkta drek aırken ben 8 cesıt hastalıgımla ve elımdekı evraklrı postalıdımdada onaylanmadı hakem hastanesıne yolladı sımdı oranın raoporunada ret gelırmıbu sefr rahatca onaylanırmı sızdn bılgı almak ıstyorum dıyelım onaylandı 1yıl sonra tekrar hakem hastaneyemı gıtmek gerek yoksa normal devlet hastanesınden aldımı yetrlımı sayın yetkılı net cevabınız nedr hakem hastanesının raporunu bozamazlar ıtıraz edemezlermı onaylarlarmı yoksa bunadamı bır aksılık yaparlar allah rızası ıcın yardımcıolun saygılarımla kemal

Hakem Hastanenin verdiği oran geçerlidir. Hemen Dava açın, forumda emsal dava mevcut.

Hakem hastanesinden alınan %87 oranındaki raporum onaylanır mı?

sayın yetkılıler benı hakem hastanesıne sevk ettıler hakem hastanesınde yuzde 87 rapor aldım hakem hastanesı nedemek oranın raporunu ankara bozarmı yoksa onaylarmı hakem hastanesı onaylamak demekkmı ret olabılırmı ankaradan hakem hastanesının ozellını bılmıyorum ordakının sonucunada bahane bulrlarmı sızden bu konuda bana bılgı vermenız saygılrımla

cevabınız ıcın çok sagolun allah razı olsun ıcım rahatladı 2 defa ret gelınce hakem hastanesının raporuda ret gelır sandım ama suvar sızden rahat cevap aldım bıryıl sonrası onemlı degıl burdakı ssk mudurlugu artık ordan onay gelıne burdakı devlet hastanesıne 1 yıl sonra sevk ederız cunkud aha once ınada bındrıp 2 defa onaylamamalrından hakeme yolladından her ret sonrası 55ten 77 ye hakemınkıde 87 ye cıkınca artık hakeme gerek duymazlar karabukten hastalıkların ortada oldundan rahatca alırsın hakemınkı 1 yılsa 1yıl sonrası zaten muhakkak sureklı vermek zorundalar dedı cunku gecıcı olmayan beyın tıkanıklıgı epılepsı ve kanda odemleşme olan kan pırtılasması ve huper tansıyon var dedı o konuda rahat ıcım sızden tatlı guzel cevabıda aldım ya ınsaallah onaylanır hakem hastanesınınkı ozamn allahn sayesınde daıma sıze duacıolurum allah razı olsun saygılrımla ıcımı ferahlandrdınız rabbımde sızn hayatınızı rahatlandrsın saygılrımla esen kalın kemal

maliye hakem hastane veya başka hastane ayrımı yapmıyor.ben 3 kez hakem hastanelerden rapor aldım maliye oranları düşürdü. insaflarına kalmış.

sız dıyosunuz hakem hastanesının raporunu onaylıycak malıye dıyosunuz sayın hıcret dıye uyede defalarca hakem hastanesınden rapor almıs ama dusurmusler onaylamamıslar yanı ortada kaldım nasıl olcak nasıl seydır ınanın sasırdım bana ne olur yardımcı olun gerceklerı bılıyosanız soyleyın ben hangı lafa ınancama sasrdım saygılarımla

Üst Alt