Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim hakkı almak için nasıl bir yol izlemem gerekli?

yasin258

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kolay gelsin daha bugün başladığım fabrikaya

Maaşımı almadım oradaki işçiler dediler vergi indirimin var mı?Alalım dedim onuda!Yanlız;

1-Emeklilik olayı nasıl oluyor onu anlamış değilim?Sgk engelli olarak giriş yapılırsa aynı şey olmuyor mu?

2-Bu aldığımız sadece maaşa mı yansır?

3-2011/7/26 tarihinde giriş oluyorsa ne zaman emekli olabilirim???

http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

Evet, maaşına yansır. Vergi indirimi ile emekliliğinin bir bağı yok.

Ne zaman emekli olabileceğin, emeklilik zamanın geldiğinde alacağın rapordaki orana bağlı:

2008_sonrasi.PNG

Tamam maaşımıza ne kadar yansır peki?? yüzde 54 raporum var benim

ve 16 yıl hizmet süresi mi istiyor devlet ve bir de 4000 gün benim anladığım kadarıyla o zaman 4000 günle iş bitmiyor doğru mu bülent abi?

Ve ayrıca benim raporum sürekli yani bir süre koymadılar ömür boyu o zaman emeklilik başvurusu yapılınca bir daha mı heyete giriyorum???

arkadaslar bende 2004 te özel bi sökterde işe basladım kampanyalıda olsa 7 senede 1700 gun sıgortam var artı %90 üzerinden vergı ındırımınden vaydalanıyorum kendim nakilliyım esimde nakilli onunda %70 raporu var baska rahatsızlıklarıda ((( var)) ssk dan baska birseylerden
faydalanabılırmıyız bılmedıgımız birseylere varmı kendim kampanya işcısı oldugum için şimdiden tskler.

Üst Alt