Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim hakkı kazandıktan sonra işyeri değiştirmem sorun olur mu?

Klingbeil

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,

13.12.2018 tarihinde vergi dairesine vergi indirimi için başvurdum. Fakat 20.12.2018'de işyeri çıkışımı verdi. Geçtiğimiz hafta Ankara oranımı sürekli olarak onaylamış. Vergi dairesi de dün eski işyerime yazıyı göndermiş. Ben vergi dairesine giderek vergi indirim yazısını elden aldım. Fakat şu an o iş yerimde çalışmadığım için ve yeni bir işe başlarsam vergi dairesindeki memur tekrar bize gelin dedi. Emekliliğime daha 300 küsür gün var.

Yeni işyerine başladığımda vergi indirim hakkım iptal olmaz değilmi ? Yada tekrar Ankara'ya kurula felan gitmez.

Konu ile ilgili bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Teşekkürler

Vergi indirimi iptal olmaz isteğiyle bir bağınız kalmadi artık korkmayınız endiselenmeyiniz

Klingbeil

Ayrıca yeni işyerinizde de vergi indirim hakkınızı kullanmanız gerekirse, yeni işyerinizden orada çalıştığınıza dair yazı alıp defterdarlığa gidebilir, oradan yazı alıp muhasebenize verebilirsiniz.

Üst Alt