Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim hakkı maaşıma ne kadar yansımalı?

derttücarı

Yeni Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Arkadslar vergı ındırımı ıcın deftardarlıga bas vurdum. %50 engellı raporum da var
ben 100 150 mılyon maasıma katkı olur sanıyordum fakat sırketım 20 tl yansır masına dedı
bu nasıl ıs bosunamı ugrastım

2009 yılı itibariyle 24 tl yansır şirkenizi dogru bilgi vermiş
ve boşuna ugraşmadın tabiki o vergi ind. senin erken emekli olmana yarayacak..

İlker arkadaşımın dediği gibi 24 TL yansır.Vergi indiriminin diğer avantajı işe giriş tarihin 01.10.2008 den önce ise emeklilik için vergi indirimi almak şarttır.O yüzden boşa uğraşmış sayılmazsın.

vergı ındırımınden aldıgım farkla ılgılı

:confused:arkadaslar vergı ındırımınden aldıgım 24 tl farka zam gelıyormu yoksa öbür böyü 24 tlmı olacak

3 derece vergi ind.hakkı olan 24.00 tl 2009 yılı için gecerli...

benimde sorum şu engelli adına işuyeri vergi öder mi??benim engelli rapor oranım %40 kardeşimin oranı ise%90 ne yapabiliriz???iyi çalışmalar.

Öder Sabo öder,paşa paşa öder hem de :)
Avantaj ise hemen hemen hiç yok gibidir,yukardaki konuda geçen 24 liradan fazlasını hiiç bekleme.

2010 3. derece vergi indirimi bellimi bide vergi indiriminden faydalananın AGİ düşük olurmu

yani AGİ evli iki çocuklu 82 tl vergi indirimi 24 tl asgari ücret 577 toplam 683 doğrumu

AGİ için bilgim yok uygulamasını bilmiyorum ama 2010 vergi ind. 24 TL dir.

Benim öğrenmek istediğim asgari geçim indirimi evli 2 çocuklu çalışan 82 lira 3.derece özürlü vergi indirimi 24 lira ben niye 82 alamıyorum yada zam gelmeden evvelki 78 lirayı alamıyorum bu gün bordromu aldım AGİ 60 TL MUHASEBECİMİ HATA YAPIYOR YOKSA 3.derece özürlü vergi indirimi 24 lira olunca AGİ düşüyomu 60 liraya

577 liralık net asgari ücretin 52 lirası agi arkadaşlar yani 577 asgari ücret +agi degil bu 52 lira bekar arkadaşlar için geçerli o yüzden net asgari ücret 577 diyorlar yani aslında net asgari ücret 496 ytl idi yeni zamla birlikte 526 ytl oldu buna asgari geçim indiriminide ekleyip söylüyorlar onunda şartları var bildiginiz gibi bekarlar için evli eşi çalışmayanlar için evli 1 çocuklu eşi çalışmayanlar için evli 2 çocuklu eşi çalışmayanlar için vs vs diye ben kendi durumumu yazyım size evli 2 çocuklu eşi çalışmayan biri olarak 526lira net asgari ücret +78 lira civarında AGİ ile birlikte benim alacagım para 604 lira kısaca net asgari ücret 526 liradır + durumunuza göre AGİ ekleyin alacagınız miktar ortaya çıkar

yani AGİ evli iki çocuklu 82 tl vergi indirimi 24 tl asgari ücret 577 toplam 683 doğrumu

Yanlış...
2010 yılı ilk yarısı asgari ücret 577 değil 522 tl.
Bahsedilen 577 tl içinde bekarlar için öngörülen agi de bulunmaktadır.

Üst Alt