Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim hakkı olan kişi işyerine bunu beyan etmek zorunda mı?

unalerol

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar sizin bilginize güveniyorum... ben 2004 te başka bir işyerindeyken vergi indirimi belgesi aldim. Faka o çalıştığım yerin ismi geciyordu.. Suan calistigim yere belge vs. vermedim. Normal işçi gibi çalışıyorum. Herhangi bir yanlış durum olmaz degilmi, ileride... Her işyerine vermek mi gerekiyor, mecburi mi.. Bilgi verirseniz çok iyi olur. teşekkürler...

Vergi indirimi belgenizi bildirim zorunlulugunuz yok.

ama herhangi bir indirim yansımıyor 8 yıldır. maasa bir etkkisi olmadı. extra bisey odenmedi bana.. nasıl arastıram ne yapmam gerekiyor. tşk.

vergi indiriminin oldugunu belirtmez isen muhasebeye indirimden yararlanamazsın sadece emekli olurken belgeyi sgkya bildirerek emeklilikten yararlanırsın okadar iş yerine bildirmez isen alacagın vergi indiriminden dogan ufak gelir maaşına yansımaz yararlanmak istiyorsan elindeki vergi indirimini muhasebeye bildir başka işyerinden olması önemli değil

Mecburiyet yok ama tavsiyemiz şu olur. Yeni iş yerinizden çalıştığınıza dair belge alın o belge ile Maliyeye müracaat edin ve yeni iş yerime vergi indirim hakkımın olduğunu bildirilmesini arz ederim diye bir dilekçe verin yeni iş yerinize bu hakkınız yazılı olarak bildirilecektir.

Üst Alt