Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim hakkım onaylandı. Emeklilik dilekçesi ne zaman verilmeli?

castabala

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlarım merhaba ;

Vergi indirim belgemi aldım %63 SÜRESİZ .
Emeklilik için Diğer hususlarda tamam.

Ama....;

Bu Vergi indirim belgesi ile ne zamana kadar emeklilik hakkım saklı kalır.

Benim niyetim 1 yıl sonra emeklilik dilekçesini vermek
1yıl veya 2 yıl sonra emeklilik dilekçesi vermek istersem yeniSİNİ ÇIKAR GEL KARDEŞİM DENİRMİ.

GEÇERLİLİK SÜRESİ İLE İLGİLİ TECRÜBENİZ VARMI.

pAYLAŞIRMISINIZ

benimde 2001 yılından süresiz vergi indirimim var ve 2016 yılında emekli oluyorum .çalışma hayatında vergi indiriminin ne zaman alındığı önemli değil bir kere alındı mı yeterli oluyor emekli olurken tekrardan yenisini çıkarmıyorsunuz zaten en güzel tarafı bu bence emekli olurken vergi indiriminizin olduğunu sgk da bildirirseniz sgk kurumuda maliyen vergi indirminizin olup olmadığını teyit edecek ve emekli olacaksınız kısacası emekli olurken vergi indirimi tekrardan almanıza gerek yok ömür boyu geçerlidir o belge

Sayın mehmet-41
cevabınıza,ilginize,çok teşekkür ederim.Allah'ın izni ile B planımız her zaman yedekte durmaktadır yani...Sağolun.
Tecrübeleriyle konuya katkı yapacak arkadaşlarımkız olursa da memnun oluruz.Allah'a emanet olun.

istediğin zaman dileçeni verebilirsin ben 6 aydavergi indirimini aldım 7 ayda dileçemi verdim 3644 günle emekli oldum ama daha maaş almadım bekliyorum

yalnız insan neden istemezki emekli olun ayın son günü çıkışınız yapılır emeklilik dilekçenizi verirsiniz tekrar diğer ayın ilk günü tekrar işe girebilirsiniz yan hiç çıkmammış gibi devam edebilirsiniz hem maaşınızı alırsınız hem çalıştığınız maaşınızı

sayın erdalakbay,teşekkür ederim ilginize
istihbaratı yapıldı.....iş yeri kabul etmez....etmeyecek...
emekli maaşı 800-900 tl.....geçim gerek....hiç olmazsa bir süre daha çalışmak gerek....yoksa dediğinizde çok haklısınız..öyle olsa tadından yenilir olur ama işte...böyle

Üst Alt