Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim hakkım var, ama belgem yok. Emeklilik nasıl olacak?

htopaktaş

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar arkadaşlar yardımcı olan ve olamayan tüm site üyelerine şimdiden sonsuz teşekkür ederim.
Benim rahatsızlığım sağ böbrek kanserinden dolayı alındı ve sonrasında şeker hastalıgı belirdi ilaç kullanıyorum %55 sürekli engelli raparum var vergi indirimi aldım.
vergi indirimi aldıma dair bir belge yok vergi dairesin den istedim vermediler emekli müracatında sgk,ya ne ibraz edecegim veya sistemden göreceklermi yoksa raporumlamı müracat edecegim bilmiyorum.
şimdiden teşekkürederim.

Eğer ilk ssk girişiniz 01.10.2008 den önce ise,erken emeklilik için vergi şarttır.
Elinizdeki rapor 31.03.2013 tarihinden sonra alındıysa ve şu an çalışıyorsanız,işyerinizden orda çalıştığınıza dair alacağınız belge ve raporunuzla vergi dairesine müracaat edip vergi indirimi almanız gerekiyor.
Daha sonra emeklilik için tekrar konuşabiliriz.

Değerli kardeşim çevabından dolayî teşekkür ederim Sgk girişim 17.07.2002 rapor tarihim 2016 vergi indirim onaylanma tarihimde 2016
Teşekkürler....

htopaktaş

Emeklilik için (17.07.2002 +) 19 yıl sigortalılık süresi ve 4240 prime tabisiniz. Yani 17.07.2021 yılında en az 4240 priminiz de varsa, elde edilmiş vergi indirim hakkına istinaden erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanabileceksiniz.

Üst Alt