Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim hakkım var. Emekli olurken tekrar rapor alacak mıyım?

KARA1

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
çalıştıgım işletmeye bir iş güvenlikci geldi ona vergi indirimimle nasıl emekli olabilecegimi sordum bana cok zor ssk tekrardan kontrol istiyor ve genelde de yapmıyorlar dedi şimdi hangisi dogru kafam karıştı ya herkez birşey söylüyor yardımmmm ALLAHım yardımmmmmmm

oturan boga kardeş lütfen yardım et

KARA1,
Vergi ind.hakkınız var ise tekrardan rapor almanıza gerek yok bu iş güvenlikçi biraz atmış gibi geldi bana... Rahat olun yok öyle bir şey.

çıldıracam ya ben 1 ayım kaldı derken adama sormaz olaydım hala burada somagını sıkacam adamın

şimdi katil olacam valla adama icimi rahatlatsın diye sordum adam beni delirtti ya

........ herifi bide yemege götürdüler

1 Ekim 2008 öncesinde sigortalı olup defterdarlıktan vergi indirim hakkı elde eden kişiler ssk (4a( statüsünde emekli olacakları zaman kendilerinden yeniden rapor istenmesi söz konusu olamaz. Elde ettikleri vergi indirim hakkı o kişilere erken emekli olma hakkını da kazandırmıştır.

Üst Alt