Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim hakkım var. İşyeri değişikliğinde ne yapmam gerek?

eksisekiz

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba;

İş değişikliği yapmak istiyorum.Vergi indirimi hakkımda var.
Yeni işyerine raporumu ben elden mi vereceğim.?Yosa Defterdarlık yeni işyerime yazıyı kendisimi gönderecek.
Yeniden rapor almama gerek varmı?
Saygılarımla

yeni bir raporun söz konusu olduğunu sanmıyorum. yeni iş yerinizin muhasebecisi gerekenleri söyleyeceğini ve kayıt işlemlerini senin durumuna göre bildireceğini düşünüyorum.

dilekçe yazıyorsunuz daha önce şu şu tarihte vergi indirmi hak kazandım yeni işyerimdede devam etmesini fln filna...

[FONT=tahoma]İşyerini değiştiren ücretliler ne yapacaklardır?[/FONT]
[FONT=tahoma]Herhangi bir şekilde iş yeri değiştiren ücretlilerin daha önce işlem tesis ettirdikleri Müdürlüklere yeni iş yerlerinin adreslerini bildirerek buradan yeni iş yerlerine hitaben yazı almaları yeterli olacaktır.
Bu kişilerin yeniden rapor almalarına gerek yoktur. Bulundukları il sınırları dışına gidenler de aynı şekilde hareket edebileceklerdir.

::10 Soruda Sakatlık İndirimi::
[/FONT]

3. ömss ile meb atandım bugun özel sektörden ayrıldım sakatlık indirimim kamuya otamatik mi aktarılacak yoksa iş başı yaparken bizi yönlendirecekler mi nasıl bir süreç bizi bekliyor tecrubeli arkadaşlardan cevap yazan olursa ınanın benı çok mutlu edecek...yardımlarınızı bekliyorum

rebentsu7, kamuda çalışmaya başlayınca da süreç aynı... O kurumda çalıştığına dair yazı alıp defterdarlığa götüreceksein ve oradan "bu kişi x dereceden sakatlık indiriminden yararlanma hakkına sahiptir" diye bir yazı alıp işyerine geri götüreceksin. Onlar da bu yazıya istinaden sakatlık indirimini uygulayacak.

Üst Alt