yardımcı olursanız sevinirim ben özel sektörde 0/0 57 engelli olarak calışıyorum vergi indirimide aldım 3 yıl önce şu anki calıştığım şirkette net kazanc 700 agi 66 eldende maaş farkı olarak ta 250 tl alıyorum brüt olarak 977.79 görünüyor net kazanc bankaya yatanda 766.49 elden maas farkı 250 alıyorum.görevim kasiyer haftalık 58 saat calıştırılıyorum mesaide yok.yalnız benim maas borduramdada sakatlık indirimimle ilgili yatan para yok bunu muhasebiciye sordum bana seni net kazanctan ücretli olarak çalıştırıyoruz vergilerini biz ödüyoruz ve vergi indirimin başka bir şirket üzerinden alınmış 3 yıl önce yenisini(3 yıl önce başka şirketteyken vergi indirimini almıştım eski şirketin ismi yazılı ordan çıkmıştım şu anki şirkette calışıyorum)yenisini vergi indirimi bizim şirket üzerinden alman lazım diyor alsan bile vergi indirimini sana ödemeyiz şirketin lehine olur dedi bende gerekeni söyledim vergi indirimi bi defa alınır başka şirket ismi üzerinden olması sorun değil dedim ve sakatlık indirimi paramın benim olduğunu onu bana yatırmanız gerektiğini söyledim hayır dedi yalnışın var dedi bana fikrinizi alabilirmiyim ne yapmalıyım??