Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim hakkım var. Yeniden rapor aldığımda vergi indirimim iptal mi oldu!?

wolkan55

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba.benim Sorum su.onceleri vergi indirimli olarak calisiyordum.fakat son is degusikliginde sirket yeni rapor almam gerektigini eskisinin gecerli olmadigini soyleyerek beni heyete gonderdi.yuzde kirk ve vergi indirim hakkim oldugu halde heyete girdim.yuzde on bes oran geldi.ben sadece sonucu sordum.ve cika geldim.simdi bir ay sonra emeklilik vaktim geliyor.vergi indirim iptal oldumu.dilekceyi verdigimde emeklilige red gelirse ne yapmaliyim.sigorta baslangici 12.25.1998 3.derece vergi indirimi almmis onaylanmisti.

1999 da aldim yuzde kirk olarak onaylandi.vergi indirim belgesi de elimde

Sağlık kurulu raporunuz surelimi yoksa sureklimi vergi indirimi sürekli mi

Vergi indirimi kazanılmış haktır.
Korkmayın hiçbişey olmaz.

[FONT=sans-serif]BuTcHeR@ yeni rapor alınsa bile mi.ben 12.ayın 25 de dilekçeyi verdiğimde bi sıkıntı çıkmayacak o zaman.Başka olumsuz duyumlar aldıgım için içimde bi sıkıntı var.İnşaallah dediğiniz gibi olur[/FONT]

Bedriatak[FONT=sans-serif]@ Sağlık kurulu rapor ve vergindirimi sürekli[/FONT]

wolkan55 herhangi bir sıkıntı olmadan emekli olabilirsiniz içiniz rahat olsun.

emekli olduğunda detaylarını paylaşırsanız bizi memnun etmiş olursunuz.

benim sürekli ibareli 2000 yılına ait raporum oldugu halde sgk yeniden heyet raporu alman gerek diyor.
kaununlar değişmiş sanırım

Biz engelli insanların belkide tek hayali emekli olabilmek.Bende eski raporun beni etkileyecegine o kadar takmışımki kafam allak bullak.İnşşaallah sıkıntı çıkmadan olurum.Burada da sevincimi paylaşırım.teşekkür ederim Bedriatak

ilker72 sizin vergi indirminiz varmı süreklimi sadece rapor yeterli değildir.

wolkan55 kesin ve kesin emekli olursunuz en ufak bir sıkıntı yaşamazsınız cünkü vergi indirimiz sürekli ve eski ait %40 raporunuz mevcut o yüzden en ufak problem olmaz zaten sgk vergi indirimine bakar.

Bedriatak
rapor süreliyken vergi indirimini süresiz verebiliyorlar mı
öyle oluyorsa neye göre veriyorlar

benimki rapor süreli vergi indirimi süresiz.sgk ile konuştum biz vergi indirmine bakarız vergiminiz ve gününüz ve yılınızı doldurun
sizi emekli edelim dediler sağlık kurulu raporu gerek yok dediler hemde bir kac sgk gittim durumu anlattım aynı şeyi söylediler vergi indirimine bakıyoruz dediler.

Rapor Süreli,Vergi İndirimi Süresiz
Rapor Süresiz,Vergi İndirimi Süreli
Merkez sağlık kurulu vergi indirimi hakkında kararı veriyor.
Neyi nasıl kriter aldıklları belli değil.
Bazen iyileşebilecek hastalığa sürekli,iyileşemeyecek hastalığa süreli vergi indirimi verdikleri olabiliyor.
Psikolojik hastalıklarda genel olarak,rapor süresiz de olsa süreli vergi indirimi verilebiliyor.

Üst Alt