Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim hakkını kazandım, ama evrak bana değil çalıştığım şirkete geldi..?

nuray_34

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
0
bende şirkette gelen yazımın bir nüshasını noterden kendim için onaylatıp saklıyorum . acaba bu ileride sorun olurmu ? yoksa vergi dairesinden kendim içinde ayrı bir evrak istemem gerekirmi ?

hayırlı ugurlu olsun öncelikle elinizdeki yeterli sanırım noter onaylı nüsha yeterli sanırım çünkü zaten ilerde emekli olacagınız zaman kurum o belgeyi sizden deyil maliyeden yazışmalı olarak istiyor

Nuray,

Evrağın size gelmemesi herhangi bir problem yaratmaz. Sonuçta çalıştığınız iş yerine gelmiş olsada gelen belge sizin adınıza düzenlenmiş bir belge olduğu için bizzat adınıza/şahsınıza yazılmış olması gerekmemektedir. Noterden onaylatmışssınız zaten.

Ki, zaten emeklilik zamanı geldiğinde beyanınız üzerine sgk maliye'ye yazıp, sakatlık indiriminden yararlandığınızı teyit edecek.

Üst Alt