Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim hakkının bana ne faydası olacak?

t-i-l-k-i

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar

1.sorum vergi muafiyeti ne işe yarar?

2. sorum raporun aslı bizdemi yoksa çalıştığım iş yeindemi kalacak ?

şimdiden teşşekürler

çok işe yarar

Arkadaşım rapor aslı sizde kalacak işyerine vermiyorsunuz sadece vergi indirim yazısının orjinali işyerinde fotokopisi side olacak

Vergi muafiyeti erken emekli olmak için kullanılır..

uğur bey bağkurdan erken emekli olmak içinde vergi muafiyeti gereklimi???11.01.1976 doğumluyum,1996 ocağın 16 sından başlangıç 122 gün sigortam var sonra 2000 kasım 16 sında esnaf bağkura girdim ve şuanda yaklaşık 18 sene olmuş oluyor sigorta başlangıcı olalı, ankilozon spondilit rahatsızlığım var askere bile almadılar % 50 gibi rapor alırsam emekli olabilirmiyim ve ne kadar maaş alırım???

Vergi indirimi http://www.engelliler.biz/forum/sak...68-2014-yili-sakatlik-indirimi-tutarlari.html bu tutarların % 15'i kadar artış sağlar.
Ama daha önemlisi şudur, sigorta girişi 1 Ekim 2008'den önce olup, son 1261 günü ssk'dan olanların, yani ssk'dan emekli olacakların almasının zorunlu olmasıdır.

muharrem alper,
siz bağkurdan emekli olacağınız için vergi indirimi almanız şart değil. şu tabloya göre emekli olursunuz. ama kendiniz almayın raporu, kurumun sevketmesi şarttır. siz sadece emeklilik başvurusunu yapın, hastaneye sevk ederler % kaç alırsanız ona göre emekli edilirsiniz....
bagkur.PNG

teşekkür ederim. KISMET hanım,,erken emekli olursam ne kadar maaş alırım?? 1996 sigorta girişim var 122 gün sigortam var 2000 yılında bağkura girdim bağkurum devam ediyor, pazartesi izmir bozyaka hastanesine sevk ettiler,,rapor işlemleri kaç gün sürer???

raporu hemen alırsanız sonuclanması yerine göre değişmekle en fazla 1 hafta sürer diye düşünüyorum. 122 Gün bağkurlu olmak nasıl oluyor onu anlamadım. Bu duruma göre sizin bağkura borcunuz olması gerekmiyor mu ?

Üst Alt