Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim kararına nasıl itiraz etmeliyiz?

Özlem05

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
6
Kardesim % 53 raporla vergi indirimine basvurdu ankarada %34 e düşürmüş ve olumsuz yanıtı geldi ama rapor ekte sunulmamış yani %53 luk rapor elimde değil ankaradan gonderilmemis itiraz için neyi sunacağız

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun.Acaba Hangi hastalıklardan hangi oranı almıştı.Bendende eksik evrak diye tekrar tahlil sonuçları istedi .kolay gelsin.

Hastalık kas iskelet sistemi ortopedik 26+15+12

Heyetin verdigi oranlarla yargi sizin lehinize karar verir utiraz edebilirsiniz il saglik mudurlugune de itiraz yapin

Yalniz sunu anlayamadim kas iskelet sistemi ve ortepedi ayni polikinlik degilmi ayrica siz 3 oran yazdiniz

Ayrica oranlarin hesaplanmasi balthazar formulu esas alinir siz normal yoldan toplama yapmissiniz

ozi emir
Ben Maliyeden olumsuz cevap gelince Direk Vergi Mahkemesine başvuru hakkı var diye biliyorum.
Yani il sağlik Mudurlugune itiraz edip zaman kaybetmemek açısından.
Ikincisi Maliye artık oranlari düşürme yetkisi olmadığını duydum bir kaç yerde ancak tekrar oranlar incelenmek üzere sevk isteyebilir yada eksik evrak varsa ilgili hastaneden ek evrak isteyebilir hastalikla ilgili..

Üst Alt