Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim raporu alındıktan sonra hangi yolu izlememiz gerekli?

suskun76

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Vergi indirim raporu alındıktan sonra hangi yolu izlememiz gerekli arkadaşlar raporum bugün onaylanmış elime geçmesi 15 günü bulur ssk tekrar heyete yollarmı yardımcı olurmusunuz lütfen işe devam edicemmi şuan 60 günüm eksik günü tamamladıktan sonra başvuru yapıcam sorun olurmu yardımcı olurmusunuz.

Sigortalılık süreniz ve prim gününüz tamam olduğunda sigorta müdürlüğüne gidip defterdarlıktan elde ettiğiniz sakatlık indirimine istinaden erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanmak istediğinizi söyleyeceksiniz. Sizden yeniden rapor vs. istenmeyecek. Eğer sakatlık indirim hakkınızda bir süre kısıtlaması yoksa, emekliliğiniz de çok çok büyük olasılıkla sürekli olacak şekilde onaylanacaktır.

Evrak eline gectiginde eksik gunleri tamamla sonra is yerinden cikis ver.prosedur boyle fakat siz isten cikis vermeden sigorta mudurlugunde gununuzu hesaplatin, askerlik yaptiysaniz gunlerini satin alabilirsiniz bu ortalama 550 gun demek o zaman beklemenize gerek yok.

Ben de bugün iş yerini aradım onaylandığını söylediler. Maaşa bir şey yansımadı dedim. Muhasebe müdürüne ileteceklerini söylediler.

Bizim 10 yıllık bir sigorta primimiz var. Erken emekli olmak amacımız değildi sadece emeklilik süresinin kısalması ve vergi indiriminden yararlanıp maaşının artmasıydı. Bunun için de mi işveren muamele yapacak? Engelli statüsünde çalışan bir kişinin emeklilik süresi ne kadar fark eder?

SSK (4a) statüsünde emekli olunacaksa tabş olunacak tablo:

2008_oncesi.PNG

Üst Alt