Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim raporum süreliden süresize döndü. SGK emeklilikte beni bağlamaz diyor!?

enes44

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhabalar göztepe hastanesinde aldığım şeker tansiyon bipolar bozukluk %53 5 yıllık rapor aldım ankaraya vergi indirimine gönderdim 1 yıl vergi indirimi verdi kontrol yazdı emekli oldum maaşım bağlandı

bir yıl sonunda ssk beni hastaneye sevk etti gittim yine 5 yıl % 54 verdi bu defa vergi indirimine gönderdim süresiz geldi
şimdi ssk ben bu yazı beni bağlamaz ben 5 yıl süre sonunda seni hastaneye sevk ederim diyor vergi indirim yazısı süresiz olması bişey değiştirmez dediler

bençe çok saçma değilmi sen emekli ederken vergi dairesi yazısını kaile alıyorsun sonra beni bağlamaz diyorsun kim bu iş doğru biliyor yardımlarınızı rica ederiz.

enes44
raporunuz ve vergi indiriminiz süresiz olsa bile sgk gerek duyduğunda kontrol muayenesi kanunen isteyebilir.

enes44

SGK'nın inisiyatifinde bir durum maalesef. Ama aslında vergi indirimi sürekli ise emeklilik de sürekli onaylanır çoğu zaman. Sizinki. biraz şanssızlık olmuş.

sgk ya götürdüm yazıyı bu yazı beni bağlamaz kontrol tarihini süresize çeviremem bizim hastane raporu geçerlidir şimdi emekli ederken 1 yıllık vergi indirimi ile emekli ettin sonra süresiz olunca kontrolü kaldırması gerekmezmi bilgileriniz için teşekkür ederiz.

enes44

SGK raporu nerede gördü? SGK vergi dairesinden gelecek olan vergi indirim yazısını temel almıyor mu?

1 yıllık vergi indirimi yazısı ile emekli oldum ancak ssk kontrol istedi beni hastaneye sevk etti bende hastanede 51 ile emekli oldum kontrolde 54 orana yükseltti 5 yıl verdi hastane raporunu sgk' ya resmi yazı ile raporu gönderdi bende bu raporu ankara vergi indirimine gönderdim süresiz olarak vergi indirimim onaylandı sgdp olarak çalıştığım işyerine gelen vergi indirim yazısını sgk ya götürdüm evet bu rapor bize geldi 2022 'de tekrar seni sevk edeceğiz yeni rapor alacaksın dediler süresiz vergi indirimi bizi bağlamıyor bize hastanenin vermiş olduğu rapor neyse odur dediler kısacası süresiz vergi indirimi alsanda ssk onu kayle almıyor .teşekkürler.

enes44

Demek kontrol muayenesinde süreç böyle işliyor. Oysa ne kadar saçma! Madem öyle sgk kendisi sevk etseydi hastaneye, neden araya vergi dairesini koyuyor!? Madem onların kararı önemsiz...

Üst Alt