Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim raporunun bir örneğini kurul sonrasında hemen alabilir miyim?

degrade

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhabalar .

beah saglik kuruluna heyete girdim.uyku apnesi .kardiyoloji .genel cerrahi hocalari puanladi .akabinde vergi dairesine kurul sonuclarini kendileri ulastiracaklarini ve 2 gun sonra heyetin sonucunu e devlet sifremle elektronik imzali olarak gorebilecegimi ilettiler.once sinde saglik kurulu raporlari 1 sureti kurula giren hastaya veriliyordu.bilgisi olan var mi ?

Merhaba,

hastane aldığın raporu ankara vergi dairesi maliye sağlık kuruluna kendi mi yollayacak ???

Vergi indirim belgen var mı ?? Vergi dairesine yollama vergi indirim belgen için mi @degrade

benim bildiğim aldığın raporu eğer daha önce almış olduğun süresiz vergi indirim belgen varsa vergi dairesine vermiyorsun eğer vergi indirim belgesi raporunu yeniletmek istiyorsan kendin vergi dairesine veriyorsun

degrade

merhaba banada aynısını söylediler ve söyledikleri gibi oldu,2 gun sonra e nabız da gördüm,evrak yok bağlı vergi dairesine biz göndereceği dendi..ben e nabizdan çıktısını aldım...

Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba
ilk defa rapor alacagim.once ist v.d baskanligindan sevk aldim.bakirkoy sadi konuga ve heyete girdim.heyetin bana soyledigi biz raporu vergi dairesine yollayacagiz siz 2 gun sonra e devletten bakip kontrol edebilirsiniz .vergi muafiyeti engellilik orani ile emekli olmak icin heyete girdim

tesekkurler suzerk bakayim e nabiza raporu gorebilirmiyim diye

Son düzenleme:
Merhaba,

Siz Vergi dairesinden mi sevk aldınız rapor almak için ??? suzerk

merhabalar
ist vergi dairesi bşk.gidip vergi muaffiyeti ile emekli olmak istedigimi soyledim bir dilekce yazdim sigortali oldugum sirket bilgilerini verdim.akabinde onceden aldigim heyet randevusunun oldugu beah hastanesi icin sevk yazisi verdiler.verilen evrakta hstaneyazilmis (kurul sonucunun tarafima elden verilmemesi ve vergi daire bşk.ligina yollanmasini teblig edildi )heyet evragi yollayacagi ve raporu ise e devletten gorebilecegimi bildirdi.

degrade
Sistem artık öyle, yeni raporlar e-rapor olarak sisteme işleniyor.
Oradan alacağınız doğrulama kodu bulunan çıktı ile her türlü işlemi yapabilirsiniz.
jack72
Arkadaşın daha önceden vergi indirimi yok. Vergi indirimi için vergi dairesine başvuruyor ve buradan hastaneye sevk ediliyor, olay bu.

merhaba arkadaslar
rapor e devletten goruntuledim.87 lik oran %65 olmus .vergi indirimi ve tum sosyal haklar yaziyor.rapor suresi 1 yil seklinde yazmakta surekli olmayacak sanirim 1 yil sonra yine heyete girmem gerekecek sanirim.sormak istedigim bu raporla emekli olabilirmiyim.

Selamün aleyküm arkadaşlar buradaki konuyu tam olarak anlayamadım e nabız mı e devlet mi işaretlediğim yerden bakıyorum kayıt bulunamadı diyor salı günü heyete girdim miyopati çok zamanımızı alır deyip daha sonra değerlendireceğim dedi bekliyoruz bakalım hayırlısı.
aac0188e6409820561f439a59668bf9c.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akman1981
evet kardeşim. kendi raporumdan kontrol ettim. söylediğiniz linkten girince raporum görünüyor. ancak raporunuz heyete girdiğiniz gün hemen yansımıyor bu sisteme. muhtemelen 1 hafta 10 gün sonra görebileceksiniz. benim de öyle olmuştu. alternatif olarak e-nabız uygulaması üstünden raporlarım sekmesinde de görebiliyorsunuz.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim takip edeceğiz artık hayırlısı

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

e devlete girdim 2 demislerdi tam 2 gun sonra raporu aldim sizin kontrol ettigiz yerden.vergi dairesini kontrol ediyorum hala raporun hastaneden beklendigini yaziyor sitede

vergi dairesi portalindan raporunu kontrol eden var mi ?surec nasil isliyor.saglik raporu nu vermek gerekiyor mu elden vergi dairesine

Üst Alt