Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim sonuç bildiriminde işyerime maliyeden gelen evrak kaç adet oluyor?

furkan-)

Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
0
İşyerime maliyeden onaylanan rapor kaç adet kağıt geliyor arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim

Furkan bey maliyeden sadece işyerinize dereceye girip onaylanır sa eğer raporunuz yazı gönderilir vergi indirimi hakkınız olduğunu belirten yazı gönderilir 1 tane onun fotokopisi ni alıp saklarsınız.

Bana 3 tane kağıt verdiler rapor ve vergi indirimi kağıdı bitaneda var boş bi kağıt ad soy ad ana karşılığı yok üzerinde zarf yazıyor

@umut2135 in dediği gibi

1 adet Bakanlıkça onaylanmış hastaneden alınmış olan rapor
1 adet te kaçıncı derece ve yüzde kaç rapor oranınızın olduğu bildirir ÜST YAZISI.

Aydın abi istersen bazı bölümlerini kapat buraya atsana ben atacam ama yanımda deyil
AYDINYAVUZ

iş yerim maliyeden gelen evrakkarın orjinalini bana vermiyor ama fotokopisini veriyor

İşyeri maliyeden gelen evrakların fotokopisini veriyor orjinslini vermiyor fotokopisini noter tastikli yaptırsam emeklilik zamanı gelince Sgk sıkıntı çıkarırmı arkadaşlar.

sorun çıkmaz arkadaşım ben yeni verdim zaten onlarda eviss ten kontrol ediyorlar vergi indiriminin olup olmadığını

Emeklilik dilekçesini ne zaman vercem ugurlum şuan evrakları ne yapmam gerekiyor

Üst Alt