Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim sonucu nereden ogrenebılırım?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
MaliyEye başvurduğum vergi indirim için sonuç nerden öğrenebilirim..başvurali 2 ay oldu..

Önce başvuru yaptığınız vergi dairesine sorun.
Eğer rapor Ankara'ya gönderilmiş ise 0312 415 32 17-18 nolu telefonlardan bilgi alabilirsiniz.

Şu anda cevap vermezler
Yarın sabah 10-11 gibi arayın.

Arkadaslar vergi sonucu olarak gelen msj resim olarak nasıl paylaşabilirim..Raporda eksiklikler var yeniden istiyorlar anladigim..

OturanBoğa başkanım resim yükleyemedim ama bana gelen yazıyı yazıyorum....Malatya devlet hastanesi tarafından düzenlenen 21.09.2016 tarihli raporunuzun merkez sağlık Kurulunca incelenerek yaptı 4.1 ve 4.2 b'ye göre fonksiyon kaybının ve klinik tanınin belirtilmesi konusunda bilgi istenilmistir..

Bülent bey merhaba rapor Ankara'dan çıkmış ama eksik evrak diye yollamislar ne gibi eksik evrak olabilir bilgilerinizi yazarmisiniz

sonbahar.44 ahmetkartal63

Tamamdır. O yazıyla hastaneye gidip o branş doktorlarına görünmelisin. Onlar eksikleri tamamlayıp raporu kuruma geri gönderirler. Kurum da nihai kararını verir.

sonbahar.44

Heyete girmene gerek olmayacak. O sevk yazısıyla sekreteryaya gittiğinde seni ilgili doktorlara sevk edecekler...

sonbahar.44
Anladım kardeşim bende ayin 16 sinda evrakları teslim ettim telefon numarasi verdi Mart gibi ara dedi hayırlısı bakalım. Düzelir inşallah sıkma canını

Bu arada arkadaşlar görevli memurun bana verdiği numara,

Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı (yeni binasi)
0312 509 10 00 Dahili hat 6024-6077

OturanBoğa BAŞKANIM Malatya merkez vergi dairesine tlfnla aradım bulundugun ilçedeki maliyeye elindeki yazıyla gidip tekrar seni hastaneye gönderecekler dedi..anlamadigim tekrar baştanmı heyetle uğraş dur

sonbahar.44

Sevkle hastaneye gittiğinde eksiklikleri gidermek için sadece ilgili doktorlara görüneceksin. Yeniden tüm doktorları dolaşmaya gerek olmayacak.

OturanBoğa başkanım ben sadece nöroloji bölümünde rapor oranı aldım bu gelen yazıya göre @ fonksiyon kaybının ve klinik tanınin belirtilmesi @ dedigi konu acaba emar, tahlil falan mı yapılacak..

OturanBoğa başkanım maliyeye yazı gelmiş bugün aldım tekrar çıkarılması gerek diyor tekrar heyete girecegim..

Üst Alt