Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim sonucumu nasıl öğrenebilirim?

gonenlimemis

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba iyi çalışmalar İSTANBUL KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN HASTANESİNDE heyete girdim uyku apnesi ve kuoh tedavisi için heyetten % 48 rapor aldım 5050 gün sigorta pirimim var ankaraya vergi indirimi için yazı yazıldı 2016 /36920- 04.08.2016 tarihli yazı ne zaman bana cevap verirler bilgi verirseniz sevinirim

Benim 01.07.2016 da ankaraya yazı yazıldı. 09.08.2016 da eviste sonucu gördüm.23.08.2016 tariindede yazı iş yerine geldi

Hayırlı olsun bende 1 temmuzda işverene teslim ettim evrakları hala haber yok biraz önce telden görüştüğüm yetkili bayramdan 2 hafta sonra belli olur dedi :( tarboy

bu gün arayıp sordum 1.5 veya 2 ay sonra sonuçlar belli olucakmış doktarlar izindeymiş çok yıgılma olmuş benim dosyam zaten 2 ay dır sizde dedim fark etmez dediler

adamlar 2 ay tatil yaptı bu ne ya. öğretmen mi bunlar.

Biraz önce arkadaş aradı kurulda dosyanızın dediler 1saat sonra ben aradım izindeler dediler 1.5 veya 2 ay sürer dediler bir tutarsızlık var ben bimere yazı yorum arkadaşlar sizede tasfiye ederim

ben de az önce aradım. izindeler mi diye sordum. evet ama yarın kurul çalışmaya başlıyor dedi çıkan adam. 0 312 4153218 den aradım.

ankaradan cevap vergi dairesine %48 vergi indirimi yazısı geldi vergi dairesi iş yerime 11 ekim 2016 salı günü yollamış elime geçmesi 1 ayı bulur dediler

Üst Alt