Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim sonucunda emekli olmak zorunda mıyım?

Bülent25

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Vergi indirim sonucunda emekli olmak zorunda mıyım yani işyerine indirim belgesi gelince istersem çalışmaya devam edebilirmiyim yoksa hemen emekli olmak zorunda mıyım

Öyle bir zorunluluğunuz yok, istediğiniz kadar çalışabilirsiniz.

Yani vergi indiriminden yararlanarak emekli olmadan çalışabilirim

Vergi indirim sonucunda geldi emekli olmak zorunda mıyım

İşyeri çalışmaya devam ettirmese ben emekli olmak zorunda mıyım birde bana gelen vergi indirim evrakını değerlendirirmisiniz bu raporla istediğim zaman emekli olabilirmiyim. fotoğraf atabilirmiyim

bülent25

vergi indirminizi aldıysanız sartlarınız dolduysa istediğiniz zaman emekli olabilirsiniz yani istersen hemen istersen 5 sene
sonra emekli olabilirsiniz yani size kalmış bişsey bu arada vergi indirminizi buraya atabilirmisiniz?

Bülent25

eğer şartların izin verirse hiç bekleme emekli ol ama 3000bin tl üzerinde brüt maaşın varsa sıkıntı yok çalış 3000bin tl altında ise emekli ol çünkü çalıştıkça aldığın emekli maaşı düşüyor.

Slm arkadaşlar benim yüzde 40 vergi indirim raporun var bu raporla erken emekli olabilir miyim

2008 yılında çıkan yasa 3000 bin tl altı maaş alan kişileri ilgilendiriyor yani emekli maaş bağlama oranını %30 düşürdüler sen 3000bin ve üzeri kazanıyorsan işvereninde brüt maaş olarak bunu sgk ödüyorsa yırttın yoksa 950tl maaş bağlanır.

Günlerin tamamsa olursun kardeşim

Yani bu vergi indirim belgem sürekli. İşyeri bana zorunlu emekli olacaksın diyemez bunu anladım doğrumu birde vergi indirimi bu aydan itibaren maaşıma yansırmı bu vergi indirim hakkım örneğin bir yıl sonra emekli olmak istersem yine geçerli değilmi yani tekrar ankara yada sağlık kurulu yok

Bülent bey mrb sağlık kurulu raporunuz sürelimi yoksa süreklimi

Üst Alt