Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim sonucunu beklemeden emekliliğe başvuru yapılır mı?

eskmete

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
vergi indirimine 21.06.2019 başvurdum.ankara merkez sağlık kurulu kasım 15 gibi sonuçlanır dedi.bu süreci beklemeden sgk emeklilik talebimi kabul edermi?

ağır şiddetli uyku apnesi

selam arkadaşlar ;
aşağıda belirttiğim konularda yardım bekliyorum
psg raporumda ahi oranı 73,1 ağır şiddetli özür oranı %35
bel fıtığı ameliyatı ayrı hastanelerde 2 kez yapıldı.ikinci ameliyatta 4 adet çivi takıldı özür oranı %12
esansiyel hipertansiyon özür oranı %10
bu rahatsızlıklarıma hastaneden %49 engelli raporu aldım rapor süresi 1 yıl süreli
sonuç ortopedik ve süreğen kronik işaretlenmiş.raporun 1 yıl süreli olması normal mi
vergi indirimine başvurdum sonuç bekliyorum ankaradan vergi indirimi süreli mi süresiz mi gelir.3 yıl yaş şartı bekliyorum

eskmete mrb
Vergi indiriminiz onaylanmadan
sgk emeklilik için Baş vuruda bulunamazsınız
Engelli raporunuzun süreli olması vergi indiriminizinde
Azda olsa ihtimal olarak süreli olacak anlamına gelmez
Sonuç olarak beklemekten başka bir durum söz konusu değil.

Teşekkür ederim umut2135.forumda bazı arkadaşlar sgk ya basvuru yapıp vergi indirim sürecinin hizli olduğunu yazmislar aşağıdaki örnek gibi

@scorp06

Kimliğini ver.. Dilekçe vercekler yaşlılık emekliliği kısmını doldur. Dilekçenin üst sağında boşluğa vergi indirim süreci ..... Vergi indirim servisinde devam etmektedir yaz. Imzala. Raporun bir fotokopisini koy (varsa). Karışma gerisine. Bırak ssk vergi dairesine yürüsün sen arada ankarayı ara yeterli. Başka evrağa gerek yok. Bu kadar basit

Üst Alt