Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim sürecim rapor alımı dahil 40 günde onaylandı.

AKTEPELİ

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Vergi indirmi için 25.11.2013 tarihinde vergi dairesine başvurmuştum. Başvurum sırasıyla aşağıdaki tarihlerde sonuçlandı.

- 28.11.2013 tarihinde Hastanenin sağluk Kuruluna girdim. (yüzde 50 olarak rapor verdiler).
- 04.12.2013 tarihinde İl Defterdarlığına gönderildi.
- 10.12.2013 te Ankara MERKEZ SAĞLIK KURULU na gönderildi.
- 03.01.2014 te Vergi dairesi İl müdürlüğne ulaştı. (aynı şekilde değişiklik olmadan yüzde 50 olarak onaylandı).
- 13.01.2014 tarihinde de işyerime ulaşmış. Aynı gün bana tebligat yapıldı ve vergi dairesi yazısının fotokopisi verildi.

Özetle; tüm süreç yaklaşık 40-45 gün sürdü.

sanırım 2014 degılmı hep 2013 yazmışsınız bıde hastalığınız ve kaçla gıttı kaçla onaylandı paylasırmısnız aktepeli

tarum 41,
evet tarih hatalı olmuş. Uyarınız için tşk.ederim.
Yukarıdaki yazı içeriğini de 2014 olarak düzelttim. engel oranı P (yüzde 50) idi. yüzde 50 olarak onaylandı.

Tebrikler Aktepeli. Darısı başımıza. Hangi il ve hastaneden aldın raporu?

İskenderun'dan...

Doğrusunu söylemek gerekirse bu hıza ben de çok şaşırdım. Darısı tüm arkadaşlarımıza...

arkadaşlar bendemi iskenderun gitsem ne yapsam istanbulda olmuyoooo

şişli istanbulda en iyi rapor veren hastane ben hasekiden aldım ama perişan oldum

benimki % 50 oran gitti ve 25 günde onaylanarak geri geldi 3 dereceden yine % 50 olarak onaylandı

umuthan kardeş hayırlı olsun hastalığınız neydi

aort anevrizmasından dolayı açık kalp ameliyatı oldum ve ayrıca kalp pili vardı teşekkür ederim

arkadaslar pendık marmara unıversıtesı 15 gunde butun branslar var hemen verıyolar raporları

Benimde raporu almam 1 gün sürdü aynı gün sağlık kuruluna girdim ama 14 gün geçmesine rağmen hala sgk ulaşmadı. Şimdi sordum postada olabilir yanıtını aldım. Dur bide ptt karışırayım.

Sağlık kuruluna girdiğiniz aynı gün raporunuz sekreterlikten basılıp bir nüshası da yine anı gün size verildi mi?

Üst Alt