Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi İndirim Sürecinde işten çıkmış olmak emeklilik sürecini etkiler mi?

insankar

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Vergi İndirim Sürecinde işten çıkmış olmak emeklilik sürecini etkiler mi?
Sağlık sorunlarım nedeniyle bu süreçte iş değişikliği yapabilirim. Ya da çalıştığım işten istifa edip diğer işe geçmem zaman olabileceğinden; evrakların Ankara'ya ulaşmasına yakın (Defterdarlıktan çıktı, yolda) istifamı sunmuş olabilirim. Vergi i indirim başvurusunda çalışıyordum. Rapor sürecinde de... Vergi indirimi ile emeklilik için 3 aşama kaldı.
Ankara Onayı
Evrağın dönüşü
Sgk başvurusu...

jackal75

Yarın istifamı veriyorum o zaman. Diğer işe hemen geçeyim mi SGK emeklilik sürecini mi bekleyeyim? Diğer işe hemen geçersem SGK emeklilik için tekrar o işten çıkış ve emekli olunca giriş yapmam gerekebilir.
Bilgi kesindir değil mi?
Yarın ona göre tavır alacağım.

Gönül rahatlılıgıyla işten ayrılıp yeni işte calismaya başlayıp ve yeni işte calistiginiza dail işyerinde çalışıyorum ve işyerinîze imzalı kase vurdurup vergi indirimi başvuru yaptığınız yere dilekçe verip vergi indiriminiz yeni çalıştığınız yere gelecek benimde öyle olmuştu

insankar
Hiç bir sorun olmaz, önemli olan vergi indiri,mi başvurusu esnasında sigortalı bir işte çalışıyor olmaktır, süreç sonunu beklemek zorunda değilsiniz.

Üst Alt