Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim tarihi emeklilik için de temel mi sayılır?

Celalshnn.

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar,Vergi İndirim Belgem Olumlu Sonuçlandığında,SGK'ya Müracaat Ettiğim Zaman Ankara'dan Gelen Yazı mı,Yoksa Rapor Tarihi Baz Alınarak mı Emeklilik Hesaplaması Yapılır? Çünkü Evraklarımdan Yaklaşık 4 Aydır Daha Haber Yok.
Bilen Varsa Bilgilendirir mi.
Teşekkürler...

SGK Tahsis talep formunu verdiğin gün emeklilik işlemleri başlamış sayılır. Maaş ise o aynı takip eden ay başı itibarı ile başlar

SGK'ya gittim.
Vergi İndirim Belgesi Olmadığı İçin Başvurumu Almak İstemediler.
Israrım Üzerine Aldılar.
Fakat Şunuda Söylemeyi İhmal Etmediler.
Boşuna Başvurunuzu Alıyoruz.
Vergi İndirim Belgesini Biz Maliyeden Teyitleştirmesek Başvurunuz Reddedilecek Dediler..
Ben mi Yanlış Hareket Ettim acaba.

01.08.2019 Tarihinde Vergi İndirim Belgesi İçin Maliye'ye Evraklarımı Teslim Ettim.
Yarın da Gidip SGK'ya Müracaatta bulunayım mı?
Yoksa 3-4 Ay Sürecek Olan Vergi İndirim Yazısını mı Beklim..
Bilgilerinize İhtiyacım Var.
Teşekkür Ederim.

OturanBoğa

Bülent Ağabey,Bir Şey Sorucam.
Bazı Okuduğum Yazılarda Emekliliğe Müracaat Ederken Dilekçe de Vergi İndirim Süreci Devam Ediyor Diye Yazılması Gerekiyormuş.
Bu İşlemi Yaparken SGK Başvurduğum Tarihimi Baz Alıcak,Yoksa Maliye Tarafından Sonuçlanan Vergi İndirim Belgesinimi Baz Alınacak.
Bu Konuda Bizi Aydınlatırmısın..

Celalshnn.

Vergi indirim başvurusu sonuçlanmadan zaten emekliliğe başvuramazsın. Emekliliğe başvurduğunda, başvuru tarihini takip eden ay başı itibarı ile maaşın birikmeye başlar. Yani vergi indirimini ne zaman aldığının bir önemli yok...

Sanki Bir Adaletsizlik Var Gibi. Bana Göre Maliye'ye Teslim Ettiğimiz Tarih Baz Alınmalı. 4-5 Ay Hak kaybı Yaşanıyor.Ayrıca Bilgilendirme İçin Çok Teşekkürler..

Üst Alt