Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim yazım gelmeden emeklilik başvurusu yapabilir miyim?

huseyinatikk

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar vergi indirimim olumlu sonuçlandı evrak is yerine gelmeden vergi dairesinden evragini alabilirsin dediler istersen. Şuan çalışıyorum alsam evrağı emeklilik işlemlerine başlasam olurmu?

Hayırlı olsun kardeşim iş yerine e tebliğatla gelirse hemen alır emekli olursun yada sgk teyit eder emeklilikte vergi dairesi ne git fotokopisi emeklilikte işe yarar

E tebligat 10 gün oldu halen gelmedı. Vergı daıresı evrağı alabilirsin dedıgıne gore baslayabılırım gıbı geliyo emeklilik ıslemlerıne. Yarın belli olur işallah başla ya bılırım

huseyinatikk mrb hayırlı olsun
Vergi indirimi sonucunuz izmir vergi dairesine
Olaşmış ise sgk vergi indiriminizin olduğunu belirtin emeklilik için diğer şartlarınız oluşmuş ise işlemlere başlaya bilirsiniz.

Tamam tesekkur ederım

Tahsis no kımlere verilir ne işe yarar bilen var mı arkadaşlar

tb2nhf
Senin skafoid kırığı ne alemde. Ameliyat oldun mu . İyileşti mi ? Yüzde kaç oran verdiler ?

umut2135

Hüseyin Bey Ankara'yla görüştüm.işlemin bittiğini ve bugün itibariyle postaya verildiğini söylediler.
Fakat sonucu söylemediler.
en çok da sonucu merak ediyorum.
söylemem nedenleri ne olabilir ki.
ya da öğrenebilmem için ulaşabileceğim başka bir numara var mı?

Ben de çok uğraştım abartmıyorum 1 ay aradım . Malesef telefonlara ulaşamadım. Ulaştığım numarada sonuç söylemedi. Ankaradan sonuçlandıktan sonra 1 hafta içinde evise düşüyor. Kesinlikle sonucu telefonda söylemiyorlar. Meraktan uyuyamadigim geceler bile oldu neyazikki beklemekten başka çare yok.

Üst Alt