Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim yazım var. Maaşıma yansır mı?

FthCkmk

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. 4 b sözleşmeli personel olarak normal kadrodan işe başlıcam. Vergi indirimini kuruma vermedim. Engelli olduğumu söylemek istemedim. Vergi indirimim maaşıma yansır mı. Kuruma vermedim yazıyı

Kuruma vergi indirimi Yazısı gitmeden seni normal statüde işe almış olur. İşverenin kaybı yok aksine teşvik alıyor devletten istersen sen onu isveren ile konuş ileride sen bunu söylemez isen ters teper. Sadakat borcuna sadık kalmadığını ispat ederlerse tazminatsız iş akdini fesh edebilir

FthCkmk vergi indirimi yansımaz.Asgari ücret ile çalışıyorsan?Çünkü hükumet vergi almıyor işverendenkuruma vermek zorunda değilsin raporunu yada vergi indirimi ni isinden menmundan devam et .engelli kadrosuna geçme durumun olursa vere bilirsin rahat iş imkanı için tercih senin

FthCkmk

Devlet kurumu ise vergi indirimini al faydası var. Yalnız engelli kadrosu boşluğu varmı ona dikkat et

Üst Alt