Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben işe girdiğimde vergi indirimi almıştım bir tanesi kuruma bir taneside bana gelmek üzere fakat bana gelen vergi indirimimi kaybettim tekrar nerede çıkartabilirim bilgili birisi beni aydınlatabilir mi?
iş yerime söyledim fakat onlarda şirket adına olarak varmış şimdilik sorun değil ama ekpss giriyoruz kamuya geçersem isterlerse sıkıntı benim açımdan ve ileride emekliliğimde vergi dairesinden bir suret alırsam kabul ederlermi?
bazı yerlerde tekrar sağlık kuruluna girmem gerektiğini tekrar indirim almam gerektiğini söyledilerde ondan telaş ettim
EKPSS için size vergi indirimi değil sağlık raporu lazım olur.
Diyelimki devlet memuru oldunuz
O zamanda vergi indiriminin bi yararı olmaz,emeklilik zamanı kuruma başvurup yeni rapor almanız gerekir.
anlatamadım demek istediğim, diyelim memur olduk o zaman vergi indirimi isterlerse vergi dairesinden bir suret almam yeterlimi
2. de benim sağlık raporum duruyor sürekli yazıyor ama emekli olacağımız zaman tekrar doktora gidip heyetten rapor almak gerekir mi?
Bende diyorumki,
Memur olursanız vergi indiriminin maaşınıza yansayacak 30-40 liradan başka bir avantajı olmayacak.
Memurlarda erken emeklilik için vergi indirim şartı yoktur,ama dediğim gibi vergi indirimini aldığınız vergi dairesinden bir suret temin edebilirsiniz.
Emeklilik zamanınız gelince,kurumdan hastaneye sevk isteyip yeni rapor almanız gerekir.
Sonuç olarak raporumda ''Sürekli'' yazsa bile emeklilik yaklaştığında tekrar hastaneye gitmem gerekli doğru mudur?
Zaten vergi indiriminin getirdiği parada değilim erken emeklilik için sordum sadece.
selam 1997 yılında iş başlangıcı yaptım yüzde 80 engelli raporum var çalıştığım 18 yıl 19 yıl içerisinde vergi indiriminden yararlandım bodromda hep vergi indirimi göründü ama geçen günlerde emekli olmak için iş yerine baş vurduğumda ssk kurumu vergi indirim belgesini istedi iş yerinde vergi indirim belgesini bulamadılar vergi dairesinden de çıkaramadım bu durumda ne yapmam gerekiyor vergi indirim kağıdı olmassa emekli olamazmıyım şimdiden teşekkürler