Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim yazısı gelmeden emeklilik için müracaat yapabilir miyim?

rapsodi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben geçen hafta Vatan cad Engelli vergi dairesine gidip onaylanmış raporumu elden teslim aldım.Vergi indirimi yazısı muhtemelen Ekim 3/5 i gibi gelir emeklilik müracaatı yapabilir miyim arkadaşlar yazı gelmeden?? cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Ben vergi dairesine sorduğumda isterler dedi SGK emeklilik için. Bende bekliyorum ankaradan yazının gelmesini. Yaklaşık1,5-2 ay gibi bir süre alıyor gelmesi.

Vergi indiriminiz olmadan emekli olamazsınız.. çünkü sgk vergi indiriminizdeki orana göre emeklilik oranı belirliyor diye biliyorum.

bende bekliyorum ekimde geleceğini söylediler. şuan temmuz ayında gönderilen vergi indirimleri vergi dairelerinie gönderiliyor.

Emeklilik oranları çalışma gününüze göre belirleniyor. Vergi indirimi dilimi iş veren için diye biliyorum...

Aslında bazı arkadaşlarımız "vergi indirim var" diye beka ettiklerinde sgk işlemlere başladığını yazmıştı. Ama bir süredir sgk ille de yazı istiyor gibi! Ben olsam şansımı denerdim

Üst Alt