Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim yazısı ne zaman ulaşır ve sonrasında ne yapmalıyım?

Hamz06

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba,geçen sene Aralık ay'ında,vergi indirimi için işyerinden vergi daire'sine çalıştığıma dair yazılı evrak gönderdim,amacım verği indiriminden malülen emekli olmak içindi,oradandan saglık kurulu için randevu almamı söylediler aldım,sağlık kuruluna gittim ve heyete gittim,%45 engelli emeklisi raporumu aldım,aralık ayında sağlık kurulunda bana dedilerki biz buradan gönderiyoruz vergi dairesine raporunu, işyerime 3'ay kadar sürecekmiş ankaradan onaylanması,3 ocak'ta rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor,şimdi hala gelmedi işyerime kağıt,eger gelir ise ne yapmalıyım lütfen bilen birisi yardımcı olsun.

Merhaba eviss.gov.tr 'den takip edebilirsin acele etme benimkide kasım 20 de bakanlığa gönderildi 26 martta onaylandı 4 aydan fazla oldu sabret biraz insaalah onaylanır şimdiden hayırlı olsun

ahmetali61

Hayırlı olsun teşekkür ederim,daha bekliyorum inşallah bu ay içinde olumlu sonuçlanır.

Buğün aradım Ankara'yı raporum onaylanmış ve gönderilmiş istanbul'a aynı oranla diye ama iş yerime ne zaman haber gelir lütfen yardımcı olurmusunuz.

Bu numara'dan ulaştım:03124153204

arkadaşlar benim ankaradan 31 temmuz da gönderilen evrak bana 2 eylül de ulaşmıştı geçen sene istanbul a..umarım sizinki kısa sürer şimdiden hayırlısı olsun..

Üst Alt