Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim yazısı sürekli ise emeklilikte raporun tarihi önemli midir?

berkemeteatasoy

Yasaklı Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
0
Merhaba
benim 2012 yılında alınmış vergi indirim yazım var sürekli rapor emekli olunca ne yapmam lazım teçrübeli olanlar bana yazarsa sevinirim..
Son 6 ay

berkemeteatasoy

İlk sigortalılığın 1 ekim 2008'den önce idiyse, emekliliğin ssk (4a) statüsünde olacaksa, sürekli olarak elde edilmiş vergi indirim hakkın varken rapor tarihinin hiç bir önemi olmaz. Sürekli vergi indirim hakkı elde etmiş biri olarak emekliliğinle raporunun hiç bir ilgisi kalmadı.

1999 sigorta girim 5500 günüm olacak vergi indirim raporuna itiraz ederlerse bir daha almam çok zor 2012 yılında vergi indirim yazsı aldım rapor süreklidir.yazıyor emekli olunca bu orijinal yazıyı verecem sanırım..başka çıkış bildirgesi..

BÜLENT ABİ MAALESEF DAVAYI KAYBETTİK ANAYASA MAHKEMESİNE TAŞIDIM BAKALIM ORDANDA SONUÇ ALAMAZSAN AVRUPA İNSAN HAKLARINA TAŞIYACAM..AYRIMCILIK EŞİT İŞE EŞİT MAAŞ VE MOBBİNG DAVALARI İDİ

Vergi indirim hakkı bakidir.
1 kez vergi indirimi aldıysanız ve sürekli ise yeniden vergi indirimi istemezler.

Üst Alt