Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim yazısında soyismim yanlış yazılmış. Nasıl düzeltebilirim?

ok_15

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabe.ben 2006da %90 vergi indirimi aldim fakat isyerime soyismim akan yerine akin olarak gelmis.bu gelen yazi ozaman benim elime gecmemisti.fakat simdi gecti.vergi dairesini aradim bana o yaziyi getirmemi ve degistireceklerini tekrar gondereceklerin soylediler.benim 2006dan beri maasima vergi indirimi yansiyor. fakat sgk bana 60 yasinda emekli olacaksiniz yazisi verdi.benden yeniden rapor isterlermi?yada ne yapilmali bu durumda?

Vergi dairesi duzeltip gonderecegiz derken yeniden isleme koymayacaklar sanırım. Koymamalarida gerekir yazida rapor tarihi numarasi ve tc niz yaziyordur bakip duzeltirler. Sgk size neye gore 60 yaş dedi vergi indiriminiz oldugunu soylemediniz mi yoksa soyadi farkli diye evragi mi saymadilar

gelen yazida tc yok sadece evrak no felan var soyisim yanlis oldugundan belki izin vermediler yarin gidip verecem yaziyi.dikekcede engelli emeklilik talebini belirtmistim

Üst Alt